Kezdőlap AKTUÁLIS Szörnyű hír jött Cinthya Dictatorról – A nyílt utcán történt az egész

Szörnyű hír jött Cinthya Dictatorról – A nyílt utcán történt az egész

Cinthya Dictator Kadarkai Endre nevének hallatán a legtöbben fotóművész, médiaszemélyiség vagy éppen divatikon jut eszükbe, azonban kevesen ismerik meg a múltjának sötétebb oldalát.

 

A YouTube műsorvezetőként és társadalomkritikusként ismert Cinthya Dictator a közelmúltban egy megrázó történetet osztott meg követőivel, amely őt magát élete korai szakaszában érte.

Cinthya Dictator – eredeti nevén Kadarkai Endre – bátran lépett a nyilvánosság elé, hogy beszéljen egy korábbi traumaikról. A művész története egy megrázó, de sajnos sokak számára ismerős esetet ölel fel, amely egy fiatal lány életét hosszú időre megváltoztatta. A történet Cinthya tinédzserkorába repíti vissza, amikor őt és egy barátját egy nyílt után megtámadt egy banda.

Az eset azonban még annál is sokkolóbb, hogy a támadás nyílt utcán történt, és Cinthya és barátja segélykiáltásai ellenére senki sem sietett a segítségükre. A támadók rendkívül erőszakosak voltak és súlyosan bántalmazták a fiatal lányt, ami hosszú időre nyomot hagyott az életében.Az esetnek azóta is látható jelei vannak Cinthya testén és lelkében, és ezt szeretné felhasználni arra, hogy másoknak segítsen, akik hasonló traumát éltek meg.

Az egyik olyan elem, amelyet Cinthya kiemelt, a MySpace nevű közösségi média platformhoz való korai regisztrációja. Ezzel gyorsan ismertté vált, de saját bevallása szerint úgy érzi, hogy az emiatt bekövetkező atrocitások is megnövekedtek.

A tinédzserkorban megélte a közösségi média árnyoldalát, ahol az internetes közönség gyakran kegyetlen és könyörtelen tud lenni, különösen egy fiatal és sebezhető emberrel szemben.

Cinthya Dictator története felhívja a figyelmet a tinédzserkori erőszak és zaklatás súlyos következményeire, és azt üzeni, hogy senki sem zárkózhat el az ilyen esetekkel való foglalkozástól. Az internet és a közösségi média egyre fontosabb szerepet játszik a fiatalok életében, és a digitális térben is meg kell védeni azokat, akik zaklatásnak vagy erőszaknak vannak kitéve.Cinthya Dictator azzal a céllal lépett a nyilvánosság elé, hogy másoknak erőt adjon és felhívja a figyelmet a tinédzserkorban tapasztalt erőszakos cselekedetekre és a közösségi média árnyoldalára.

Az ő története iskolát teremthet a fiatalok számára, hogy ne féljenek megosztani saját traumáikat, és hogy együtt lépjenek fel az erőszak és zaklatás ellen a digitális világban és az offline életben egyaránt.

loading...