Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Szoptatni próbálta 7 hetes kislányát, pár óra múlva már az életéért küzdöttek

Szoptatni próbálta 7 hetes kislányát, pár óra múlva már az életéért küzdöttek

Hirdetés

A világ gyakran tud kaotikussá és igazságtalanná válni és ez az érzés könnyedén eluralkodhat rajtunk, ha azt tapasztaljuk meg, hogy éppen a rossz időben a rossz helyen vagyunk. Csakúgy, mint a közelmúltban az iowa-i Hovenga család. 

Kassy újszülött lányával, McKenna-val egy softball meccsre érkezett ki azért, hogy Kassy férjének, Lee-nek, McKenna apukájának szurkoljanak.

Hirdetés

Nem sokkal később megtörtént a tragédia. Kassy éppen szoptatásra készült, amikor a baba fejét eltalálta egy labda.

Erős ütés érte a kicsi McKenna koponyáját, ennek következtében koponyatörést, agyvérzést és több rohamot is elszenvedett. Gyorsan a Waverly Egészségügyi Központba rohantak vele, onnan pedig helikopterrel szállították át a St. Mary Kórházba, Minnesota-ba.

Az orvosok az első perctől kezdve küzdöttek a kislány életéért. Próbálták megszüntetni a rohamokat és mesterséges kómába helyezték, hogy megvédjék az agyát a kezelés során.

A prognózis nem volt túl fényes, de hamarosan nagyon érdekes dolog történt. Először is McKenna nevére Facebook csoportot hoztak létre, amelynek tagjai gyorsan elérték a 100.000 főt, akik pozitív támogatássukkal álltak a család mellett.

Ezután hirtelen, akár egy villámcsapás a tiszta égboltról, a rohamok megálltak. Az orvosok képesek voltak felébreszteni McKenna-t a kómából.

De még ez sem minden!

Hirtelen azt vették észre a szobában tartózkodó emberek, hogy Mckenna körülnéz, és úgy tűnik, hogy teljesen tisztában van azzal, hogy a szülei vele vannak. Felismerte a hangjukat.

Kassy és Lee mérhetetlenül hálásak voltak a támogatásért, amit kaptak, köztük azért is, hogy a további gondozásra is pénzt gyűjtöttek nekik. Nem kevesebb, mint 70.00 dollár jött össze McKenna részére a kampányon keresztül.

“Naponta szerzünk tudomást hasonló esetekről, de nem is gondoljuk, hogy rajtunk kívül még mennyi ember imádkozik az érintett áldozatokért.” -írta Lee a Facebookon.

“A szívem szakad meg, ha belegondolok, hogy mennyi önzetlen ember van a világon, akik reménykednek és imádkoznak embertársaikért.”

tudasfaja.com

Hirdetés