Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Szinkronicitás, avagy az Univerzum iránymutatása, erőteljes üzenetek formájában

Szinkronicitás, avagy az Univerzum iránymutatása, erőteljes üzenetek formájában

Carl Gustav Jung pszichiáter alkotta meg a szinkronicitás fogalmát. Alapvetően azt jelenti, hogy egyes események “logikus véletlen”-ként írhatóak le, amelyek látszólag semmilyen oki összefüggéssel nem rendelkeznek, mégis jelentőségtejes kapcsolatot hoznak létre. A szinkronicitás a velünk kommunikáló a tudatalattink.

Ez a Felsőbb Én küld nekünk ilyenkor üzenetet. Ego tudatunk miatt gyakran nem szoktuk észrevenni ezeket az üzeneteket, de amint kibővítjük látómezőnket, képesek leszünk meglátni ezeket.

Fel kell ismerned, hogy a bensőd folyamatosan kapcsolatot akar létrehozni veled. A szinkronicitás mindenkivel megtörténik. A Felsőbb Éned ilyenkor megpróbál vezetni vagy közölni veled, hogy éppen jó úton jársz-e.

Ismerd fel a szinkronicitást az életedben

A szinkronicitás többféleképpen jelenhet meg és a Felsőbb Éned mindent módot igyekszik megragadni, hogy megkapd az üzeneteket. Előbb-utóbb megkapod, ha máshogy nem, hát egy nagy arculcsapással. Ez általában 40 éves kor körül jelentkezik, és életközépi krízisnek hívják. Valójában ilyenkor a kreatív energiád újra irányítására van szükség.

A szinkronicitás olyan egyszerű lehet, mint amikor nagy jelentőséggel bíró számokat figyelsz meg a környezetedben vagy olyan embertől kapsz őszinte tanácsot, akitől soha nem is számítottál volna rá. Fel kell ismerned, hogy minden a Felsőbb Éneddel való kapcsolatról szól. Ami kinn, az van benn, ami fenn, az van lenn.

A tudatalatti sugárzása

Mindent, amit magadon kívül tapasztalsz, valójában benned történik. Minden jel, amit észlelsz, az a jelenlegi utaddal kapcsolatos. Légy tudatában mindennek, ami körülötted történik. Miután kilépsz az egód bűvköréből és elkezded használni a tudatalattidat, tisztábban fogod látni a körülötted történő világot. Az ego egy zseblámpa fénye, korlátozott fény. A tudatalatti maga a Nap. Ez a különbség.

A bensődből hozd létre a tudást

Utánanézhetsz, hogy a megfigyelhető számok és jelek mit jelenthetnek, de a legfontosabb, hogy azt értsd meg, számodra mit jelentenek. Ha tapasztalsz egy ilyen jelet, fókuszálj arra, hogy ez milyen érzést vált ki benned. Figyeld meg, milyen üzenetet rejt, mit tükrözhet. Mi az, amit rendszeresen látsz, mi az, amit folyamatosan megtapasztalsz? Ezek a dolgok mind benned zajlanak. Mindennek mély jelentése van, ha képes vagy tisztán tekinteni rá. A szinkronicitás csak a felszín, a szellő, amely a gondolataidra ékező reakció. Vedd észre a környező jeleket és értsd meg, hogy az, ahogyan reagálsz ezekre a dolgokra, a bensődről árulnak el dolgokat.

Nincs jobb tanító, mint a saját Felsőbb Éned

Amikor emberekkel vagy emberekkel kerülsz interakcióba, légy figyelmes, mert gyakran a Felsőbb Éned hatása alatt állsz ilyenkor. Hogyan viselkednek veled az állatok? Az állatok reakciója megmutatja számodra, hogy összhangban vagy-e a természet rezgéseivel, amivel ők igen.

Amikor valami feltűnik neked, azt jegyezd meg. Próbálj meg emlékezni arra, ekkor éppen mire gondoltál vagy milyen állapotban voltál. Biztos vagyok benne, hogy tudsz olyan furcsa véletleneket mondani, amiket később kapcsolatba tudtál hozni más dolgokkal az életedre vonatkozóan. Miután észrevette a szinkronicitás mögötti jelentést, az veled fog maradni.

Elmélkedj a külső környezet szinkronicitásán

Használd tükörként, hogy igazodhass a Felsőbb Énedhez. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos az ego lecsendesítése. Ez a kulcsa annak, hogy képes légy a Felsőbb Énedet meghallani. Ne tekints az üzenetére úgy, mint egy kívülről jövő dologra. Ez csakis te vagy, nem valami külső erő mutat számodra utat. Sorsunkat mi magunk hozzuk létre, a szemünk előtt bontakozik ki. A szinkronicitás pedig segít abban, hogy a kívánt sors felé haladjunk.

Ahogy Carl Jung mondta: “A szinkronicitás mindig is jelen van azok számára, akik képesek meglátni azt.”

loading...