Kezdőlap EZOTÉRIA Szerencse napok márciusban! Ezeken a dátumokon valóra válhatnak az álmaid, sokat nyerhetsz!

Szerencse napok márciusban! Ezeken a dátumokon valóra válhatnak az álmaid, sokat nyerhetsz!

Hirdetés

Március van, pár lépéssel közelebb vagyunk a tavaszhoz, hétágra süt a nap, és a madarak is lelkesebben csiripelnek. Ilyenkor számtalan terv, és ötlet fordul meg a fejünkben, tovaszáll a tél végi borús hangulat, és új reményekkel indulunk neki a napsütéses hónapnak.

Tudd meg, melyek azok a napok, amik szerencsét, sikert, és örömet tartogatnak számodra márciusban. Váltsd valóra álmaidat!

Hirdetés

Kos

Számodra március 12., 13., és 15. lesz a legszerencsésebb nap. Március 5-én a szerelemben kiemelten szerencsés leszel, aznap jó, ha leginkább a szívügyeidre koncentrálsz.

Bika

Március 5. és 19-én pénzügyi sikereid lesznek. Március 10., és 22-én a szeretet, és szerelem terén érsz el sikereket.

Ikrek

Március 7., 10., és 16-án pénz állhat a házhoz, ezeken a napokon az anyagi dolgokra kellene inkább hangsúlyt fektetned. A szerelem szempontjából a március 21. és 25. lehet igazán szerencsés számodra.

Rák

Az anyagiak terén március 16., 18. és 19-én mosolyog rád a szerencse. Szerelmi életedben 8., 9., és 10.-én érhetnek pozitív változások.

Oroszlán

Üzleti szempontból március 20. és 21-én várnak rád szerencsés pillanatok, érdemes kihasználni ezeket a napokat. Szerelmi téren március 5. és 12-én leszel a legszerencsésebb. A március 11. szerelmi, és üzleti szempontból egyaránt jó nap lesz számodra.

Szűz

Március 1-je egy nagyon romantikus nap volt számodra, szerelmed számos meglepetéssel halmozott el. Anyagiak terén március 10., 11., és 30. lesz a szerencsés napod.

Mérleg

Március 13., 15., és 19. alkalmas lesz arra, hogy üzleti ügyeidet intézd, a szerelemben pedig 10. és 11-én leszel sikeres.

Skorpió

Pénzügyi sikereket ígér számodra a március 12., és 18. Szerelmi hódításaid inkább március 20-ára tartogasd.

Nyilas

Március 11., 12., és 20. lesz anyagi szempontból a legkedvezőbb nap számodra ebben a hónapban. A szerelem március 25.-én bekopogtat az ajtódon, várd kitárt szívvel.

Bak

Pénzügyi szempontból a március 20., 21, és 24. lesz igazán sikeres számodra. A szerelemben pedig március 11., 12., és 15.-én várnak rád igazán nagy dolgok.

Vízöntő

Élvezd ki a március 10. anyagi sikereit. A szerelemben március 10., 11., és 13-án vár rád a szerencse. El ne szalaszd az igazit!

Halak

A március 8., 20., és 22. lesz alkalmas arra, hogy pénzügyeidet intézd. A szerelmi boldogság a hónap vége felé, 23., 27., és 30-án járja át a mindennapjaidat.

tudasfaja.com

Hirdetés