Kezdőlap EZOTÉRIA Szerelmi horoszkóp 2018 szeptemberére – jólétből és bőségből nem lesz hiány!

Szerelmi horoszkóp 2018 szeptemberére – jólétből és bőségből nem lesz hiány!

A nyár telis-tele volt különbnél-különb bolygómozgásokkal, melyek hatásai fel is kavarták az állóvizet a nyári hónapok során. Ám a szeptember beköszöntével egy teljesen új időszak kezdődik, a Világegyetem is más energiákat mozgósít, így ez, a különböző csillagjegyek szülötteinek is hatással lesz a mindennapi életére.

A szerelmi ügyekben is bekövetkezhet néhány változás, ezért nézzük is, mit jósolnak a csillagállások a szerelem terén!

Kos: már-már éhezel az intimitásra

Uralkodó bolygód, a Mars, most mindenben segítségedre lesz, így újra önmagad lehetsz végre. A Vénusz augusztus eleje óta nem igazán kedvezett egy-egy gyengédebb szál kialakulásához, de szeptember 9-én végre a Skorpió jegyébe lépik, ami számodra is csupa jót tartogat. Készülj, mert szeptember folyamán tüzes kalandokban lehet részed.

Bika: készen állsz egy komoly kapcsolatra

Az Uránusz pont a te jegyedben vonult vissza, melynek energiái kissé megviselhettek az utóbbi időben. De ne aggódj, ugyanis a Vénusz uralkodóbolygód révén különleges dolgokat tartogat számodra. Szeptember 9-én a szerelem bolygója intézkedésbe lép, így meglévő kapcsolatod tovább mélyül, ám ha még keresed az igazit, akkor ebben az időszakban rátalálhatsz a lelki társadra.

Ikrek: önmagaddal kell kapcsolatba kerülj

Ha visszagondolsz az augusztusodra, rájöhetsz, hogy flörtölésekből s kacérkodásokból nem volt hiány. Talán egy kicsit már túl sok is volt a jóból, nemde bár? A Skorpióba lépett Vénusz, most újra visszavezethet önmagadhoz, mert most arra van a legnagyobb szükséged, hogy önmagaddal újra kapcsolatba kerülj. A bolygók segítenek, hogy újra egyenesbe kerülj és kicsit egészségesebben élj.

Rák: kibújhatsz a csigaházadból

Az egyhangú augusztus után, most végre elérkezett a tündöklésed ideje, kedves Rák. A nagy debütálásodra szeptember 9-e után kerül sor, ugyanis akkor lép a Vénusz a Skorpió jegyébe. Kisugárzásoddal és megjelenéseddel szinte bárkit levehetsz a lábáról, úgyhogy elő a csáberővel!

Oroszlán: minőségi időt tölthetsz a szeretteiddel

Szeptember 9-e környékén a Vénusz arra ösztökél, hogy minél több időt tölts szeretteiddel. Egy csendesebb időszak következik az életedben, mikor lesz elegendő időd önmagadra és a családtagjaidra is. A Vénusz a pénzügyeidben is partnered lesz, ugyanis energiái révén szép summa ütheti a markodat.

Szűz: igazi társasági emberré válsz

Annyi minden vár rád ebben a hónapban, kedves Szűz! Augusztusban a Vénusz energiái a pénzügyeidre voltak kedvező hatással, ám most, szeptemberben a hétköznapjaidat pörgeti föl. Hirtelen a figyelem középpontjába kerülsz, a társaság lelkévé válsz, ezért számtalan emberrel ismerkedhetsz meg. Használd ki ezt az időszakot és építsd kapcsolataidat!

Mérleg: igazán önmagad lehetsz

Talán te fogod a legjobban érezni a Vénusz energiáit. Végre igazán egyenesbe jöhetsz, rendezheted anyagi gondjaidat és önmagadra lelhetsz. Ne feledd, ha önmagaddal egyensúlyban vagy, akkor a környezeteddel is jobban kijössz, ezért kiegyensúlyozott kisugárzásod sokakat vonzhat.

Skorpió: vonzóbb vagy, mint valaha

A Vénusz a te csillagjegyedbe lép, ami olyan plusz energialöketet ad számodra, hogy mindenkit képes leszel levenni a lábáról. Megjelenésed, kisugárzásod, személyiséged ellenállhatatlanná válik, így nem csoda, hogy sokan versengnek majd a kegyeidért.

Nyilas: titkos viszonyra vágysz

Nyilasként mindig tisztán érzed, hogy mire van szükséged, ám a Vénusz most misztikusságot és titokzatosságot tartogat számodra. Egyszer csak azon veszed észre magad, hogy valami izgalmasra vágysz. Hagyd, hogy magával sodorjon ez a vágy, de ne felejts el józan fejjel gondolkodni.

Bak: új emberekkel ismerkedsz meg

A Vénusz a kapcsolataidat és a másokkal való viszonyaidat alakítja. Rengeteg új esemény vár rád, ahol új, ismeretlen emberekkel köthetsz barátságot. Hidd el, ebben az időszakban egy ilyen eseményt sem akarsz majd kihagyni, mert bárhol összefuthatsz egy olyan személlyel, aki valamilyen oknál fogva magával ragad.

Vízöntő: a karriered szerelmese leszel

Ne fogd fel ezt negatívumként! Végre, hogy a karriered felfele ível, és végre, hogy benned is születik annyi ambíció, hogy menetelj tovább. A Vénusz olyan karizmával ruház fel, amit könnyedén kamatoztathatsz munkád során, csak végezd feladataidat teljes erőbedobással.

Halak: szélesedik a látóköröd

A szerelem bolygója az ismeretlen felé taszít téged, kedves Halak. Szeptemberben erős késztetést érzel arra, hogy új dolgokat próbálj ki, idegen helyeket fedezz fel és minél többet utazz. Ha a nyáron nem sikerült a nyaralás, akkor ez az időszak tökéletes lehet egy utazásra, ahol más környezettel, más kultúrával és más emberekkel ismerkedhetsz meg.

Forrás:filantropikum.com

loading...