Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Szerelem, pénz, lelki fejlődés? Ha kíváncsi vagy, mi vár rád 2018-ban, olvasd...

Szerelem, pénz, lelki fejlődés? Ha kíváncsi vagy, mi vár rád 2018-ban, olvasd el!

Hirdetés

Minden év végén izgatottan várjuk a következő új évet, reménykedünk, hogy minden sokkal szebb, és eredményesebb lesz. Nézzük, mi vár ránk a 2018-as évben a csillagjegyünk szerint!

Kos

Szerelem: itt az ideje, hogy rátalálj a valódi önmagadra, és belső békédre. Ez nagyon fontos ahhoz, hogy a számodra ideális partnert megtaláld, és az melletted is maradjon. Ha egyedülálló vagy, ez az év arra is jó, hogy végre társra találj. Légy kitartó, hiszen csak az év végefelé fogsz találkozni a nagy Ő-vel.
Karrier: légy egy kicsit lazább, engedd el a berögződött szokásaidat, és akkor a munkádban is sikeresebb leszel. Egy komolyabb tanulmányút, és szakmai fejlődés vár rád.

Hirdetés

Bika

Szerelem: lehetőséged nyílik a régi problémák tisztázására, és most végre el tudod engedni a régi kötelékeket.
Karrier: az év első felében aggodalom, stressz, és szorongás vár rád, de légy kitartó, hiszen minden meg fog oldódni, és a pénzügyeid is intéződni fognak.

Ikrek

Szerelem: nagyon fontos számodra a család, és a szerelem. Az is lehet, hogy ebben az évben tágasabb, új otthonba költöztök. Mindenképp olyan érzelmekben gazdag élmények várnak rád, amelyekből hosszútávra töltekezhetsz.
Karrier: ősszel egy olyan közös szakmai projektben vehetsz részt, amely számodra, és a közösség számára is nagyon fontos.

Rák

Szerelem: boldog pillatok várnak rád a szerelemben. Ha egyedülálló vagy, párra fogsz találni, ha már kapcsolatban élsz, akkor sikerül egy kicsit felfrissíteni a megszokott dolgokat. A legboldogabb hónapok számodra a június, július, és a november.
Karrier: meg kell tanulnod, hogy hogyan fogadd el mások ötleteit is, hiszen nem csak a te elképzelésed az egyedüli járható út. Légy nyitott az új dolgokra, iratkozz be autósiskolába, fizess elő újságokra, menj kirándulni. Az új dolgok, új lehetőségeket tartogathatnak számodra.

Oroszlán

Szerelem: ez egy igazán jó év lesz számodra, hiszen végre élvezni tudod, át tudod adni magad az érzéseidnek, és a boldogságnak. A szexuális életed az utóbbi időben egy kicsit hanyatlóban volt, itt az ideje nagyobb hangsúlyt fektetni rá.
Karrier: új energiák, és eredeti ötletek borítanak el ebben az évben, éppen ezért karriered igencsak felfelé kezd ívelni. Egy nagyon jó lehetőséget fogsz kapni, melyre már egy ideje vársz, így jó, ha gondolkozás nélkül elfogadod.

Szűz

Szerelem: ha egyedülálló vagy, akkor itt az ideje, hogy felkészülj egy komolyabb párkapcsolatra, hiszen ebben az évben igen sokan fognak elbűvölőnek találni, és ki is mutatják a rajongásukat. Nagyobb változások várnak rád ebben az évben, lehet, hogy házat fogsz vásárolni, de az is lehetséges, hogy valamelyik családtagodat kell ápold betegségében.
Karrier: új alternatívákat kell kitalálnod arra, hogy több pénzhez juthass. Ha ez összejött, akkor nyugodtan befektetheted a felesleget, hiszen most sikeres év elé nézel.

Mérleg

Szerelem: ez egy igencsak vegyes év lesz számodra, Vár majd rád egy csomó nehéz dolog, de közben eredményes, és sikeres is leszel. Szerelmi életedben olyan változások következnek be, melyek hatására kiegyensúlyozott hosszútávú kapcsolatod lesz.
Karrier: magabiztos, és céltudatos leszel, így könnyen pozitív változások következhetnek be az anyagi életedbe. Az is lehet, hogy egy régvárt előléptetést kapsz most meg.

Skorpió

Szerelem: mozgalmas, és stresszes időszak vár rád. Lehetséges, hogy olyan ajánlatot kapsz, amitől teljesen kiborulsz, és egy ideig úgy döntesz, hogy a szingli életet választod inkább.
Karrier: ebben az évben figyelmed kissé befele irányul, lehetséges, hogy elkezdesz jógázni, meditálni. Egy olyan csoportba fogsz járni, ahol szakmai sikeredet is előmozdító emberekkel fogsz találkozni.

Nyilas

Szerelem: mindig a szenvedélyt, és a vidámságot keresed egy kapcsolatban. Arról is szeretnél meggyőződni, hogy kedvesed hűséges lesz hozzád, és elvárod, hogy erről biztosítson is.
Karrier: koncentrálj arra a projektre, ami a legfontosabb számodra, hiszen most biztosan sikerülni fog. Végy teljesen részt benne, legyél határozott, és kitartó. Ez egy hosszútávú projekt, ne várj azonnali eredményeket.

Bak

Szerelem: ebben az évben nem történik semmi különös a szerelmi életben, minden megy a megszokott kerékvágásban. Inkább a tudományos ismereteid bővítésére fektetsz nagyobb hangsúlyt most.
Karrier: egy igen ígéretes év vár rá, váratlan bevételre számíthatsz, így akár a lakásod, vagy az irodád is felújíthatod.

Vízöntő

Szerelem: leginkább azon aggódsz, hogy a párkapcsolatod nem eléggé harmonikus. Ha stabil párkapcsolatban élsz, akkor lehetséges, hogy még a gyerekvállalás is szóbajön. Ez az év érzelmileg nagyon mozgalmas lesz számodra.
Karrier: most jelentős anyagi bevételre tehetsz szert, de légy óvatos, mert könnyen eladósodhatsz. Ebben az évben egy hosszú folyamat fejeződhet be, egy rég tervezett projekt gyümölcse érik be. Légy türelmes, és kitartó.

Halak

Szerelem: új emberekkel, munkatársakkal ismerkedhetsz meg, az is lehetséges, hogy pont a nagy Ő-t sodorja eléd az élet. Légy kedves, és figyelmes az emberekkel, de gondolod jól meg, kinek adod oda a szíved.
Karrier: pénzügyeidben pozitív változások következnek be, többé nem kell aggódnod, és az adósságok is messzire elkerülnek. Tűzd ki a céljaid, hogy mire fogod költeni a pénzed, így sokkal átláthatóbb, és biztonságosabb lesz az életed.

Hirdetés