Kezdőlap EZOTÉRIA Ilyen lesz a személyes éved 2019-ben – Te hol tartasz a karmikus...

Ilyen lesz a személyes éved 2019-ben – Te hol tartasz a karmikus ciklusodban?

Hirdetés

A személyes éved leírja, hogy mire számíthatsz az adott évben, jelen esetben 2019-ben. Minden egyes karmikus ciklus 9 évet ölel fel. Ha tisztában vagy a személyes éved számával, akkor egyben spirituális iránymutatást is kaphatsz.

Egy áttekintést arról, hogy milyen energiaváltozásokra, milyen lehetőségekre, ajándékokra, kihívásokra és tapasztalatokra számíthatsz összefüggésben a karmikus ciklusban elfoglalt helyeddel.

Hirdetés

Hogyan számolható ki a személyes év?

Vegyünk egy példát…

Aki február 28-án született, az a következőképpen számol:

Veszi a jelen évet, ami 2019= 2+0+1+9= 12.

A 12-t tovább redukálja egy számjegyűvé: 12= 1+2= 3

Majd veszi a születése napját: Február 28.= 2+2+8

Tehát 3 (2019-es év) + 2+2+8 (születésnap)= 15= 1+5= 6

Ha az eredmény 1

Legyen szó belső vagy külső változásról, 2019 egy új ciklus kezdete lesz számodra. Talán sok esemény történt veled az elmúlt időszakban, amely fejlődésre és tanulásra sarkallt. Lehet, hogy a dolgaid nem a vártak szerint alakultak, de mindenképpen radikális változással kell számolnod. Egy új kezdet éve lesz az idei. Számos lehetőség érkezik feléd, amelyeket ki kell, hogy használj.

Ha az eredmény 2

Ez azt jelenti, hogy a jó úton haladsz és folytatnod kell azt, amit elkezdtél. Ha úgy érzed, hogy kemény ponthoz érkeztél az életedben és hezitálsz a következő lépésen, akkor ne átallj segítséget és iránymutatást kérni egy olyan személytől, akiben megbízol. Ez a kapcsolatok éve lesz. Új barátokat szerzel, új és termékeny ismeretségeket kötsz. A kommunikáció kifejezetten fontos lesz idén.

Ha az eredmény 3

A kreativtiásod magasan szárnyal, amelyet ki kell használnod az álmaid megvalósítása érdekében. Akaraterőd és energiád segítségével sok dolgot elérhetsz és támogatást is találsz, ha szükséged van rá. Szellemi erőd magas idén, de ne feledkezz meg testi egészségedről sem. Ebben az évben bővítheted tudásodat, új dolgokat tanulhatsz. Egy múltbéli kapcsolat problémáját is megoldod az idén. Szerelem és utazás éve lesz 2019.

Ha az eredmény 4

Nagy hangsúly lesz az identitásod erősítésén. Sokkal magasabb szinten fogsz kapcsolódni a bensőddel, új célokat fektetsz le és új ötletekkel állsz elő. A munkahelyi előrehaladás, a karrier első helyre tornázza fel magát az életedben. A kihívások tengerében ne veszítsd el az elsődleges célodat és őrizd meg elkötelezettségedet. Sok fizikai, szellemi és lelki erővel fogsz rendelkezni idén.


Ha az eredmény 5

Egy igazán izgalmas évnek nézel elébe, amely tökéletes lesz arra, hogy végrehajts olyan változtatásokat, amelyeket már régóta tervezel. Nagyobb szabadságot fogsz elérni és választási lehetőségeid száma is növekszik. Az ajtók kinyílnak előtted, neked csak készen kell állnod belépni az egyiken. Levedled régi, haszontalan hiedelmeidet és utat engedsz az építő jellegű újaknak.

Ha az eredmény 6

Tele leszel termékeny energiával, mélyebb kapcsolódást tapasztalsz meg egyéni szinten önmagaddal, ugyanakkor szeretteiddel is. Fontos, hogy idén elsősorban a szívedre hallgass, találd meg a belső egyensúlyodat lelked és tested között. Különleges erőt fedezel fel magadban, amelyet önmagad belső és külső szépítésére használsz majd fel. Ugyanakkor a környezetedben is igyekszel minél nagyobb harmóniát és békességet teremteni. A gyógyulás éve lesz az idei.

Ha az eredmény 7

Érzelmi és kapcsolati változások következnek az életedben. Érzékeny pontjaidat érintő események történnek, amelyek arra sarkallnak majd, hogy használd a belső erődet. Számos spirituális lecke vár rád, amely a befelé tekintésre és a személyes fejlődésre ösztönöz majd. Önmagad felfedezése és jobb megismerése áll az első helyen. Bármilyen probléma adódik a kapcsolataidban, azt idén meg kell tanulnod türelemmel, toleranciával és megértéssel kezelni. Önmagaddal és másokkal való kapcsolatod rendezése kerül a középpontba.


Ha az eredmény 8

Nagy átalakulás éve lesz az idei, amelyben megtanulod magadat jobban szeretni és elengedni azokat a dolgokat, amelyek ártalmasak számodra. Rájössz, hogyan engedd be az életedbe a megújulást azáltal, hogy rég berögződött rossz szokásokat vedlesz le magadról és hagyod, hogy életed felett az a jó vegye át az uralmat, amely már régóta kopogtat az ajtódon. Végre elengeded a múlt minden szenvedését, nem ragaszkodsz többé azokhoz a gondolatokhoz, amelyek mérgezték a lelked és az életed. Mély vágyaid válhatnak valóra idén és rájössz, hogy nem létezik előtted semmilyen korlát, mert az eddig a képzeleted szüleménye volt csupán.

Ha az eredmény 9

Egy különleges energiával ajándékoz meg ez az év, aminek köszönhetően visszatekinthetsz mindarra, amit eddig elértél és értékelheted azt, ahová spirituális szinten eljutottál. Hasznosítod azokat a tapasztalatokat és leckéket, amelyek eddigi utadon kísértek téged és felkészülsz egy újabb életszakaszra. Talán itt az ideje megosztanod másokkal is mindazt a bölcsességet, amelyet az évek során összegyűjtöttél. Elgondolkozhatsz valamilyen tanítói, mentori vagy támogatói szerepen. A környezeted szolgálatába állhatsz és még magasabb spirituális fejlődést tűzhetsz ki magad elé.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés