Kezdőlap EZOTÉRIA Szakítsd meg a kapcsolatot ezzel az 5 embertípussal és boldogabb lesz az...

Szakítsd meg a kapcsolatot ezzel az 5 embertípussal és boldogabb lesz az életed!

Hirdetés

Nem vagyunk egyformák és mindenkinek van valamilyen stikkje, amit a környezetének el kell viselnie. Mivel társas lények vagyunk, ezért kötünk kompromisszumokat, hogy az ilyen, számunkra kevésbé kedvelt tulajdonságokat elfogadjuk. Nincs tökéletes ember.

De mégis mennyi az annyi, amit hajlandóak vagyunk elfogadni annak érdekében, hogy ne éljük egyedül az életünket? Nos, a mérgező személyek rigolyáit semmiképpen. Vannak azok a személyek, akiknek a jelenléte erőt vesz ki belőlünk. Ezt fel kell ismerjük és távol kell tartsuk magunkat tőlük, ha nem akarunk a negatív következményekkel számolni.

Hirdetés

Mégis melyek ezek a személyiségtípusok?

A VAD

Mind ismerünk legalább egy ilyen személyt. Nagyon keményen bulizik, soha nem pihen és állandóan őrült dolgokat akar csinálni. Gyakorlatilag soha nincs benne megbánás és nem törődik sem a saját, sem mások egészségével és jóllétével.

Eléggé mérgező figura, akit érdemes elkerülni.

A PANASZKODÓ

A panaszkodással alapvetően semmi baj nincs. Vannak negatív események az életünkben, amelyekről ha beszélünk, már azáltal is könnyebbé válik a lelkünk. Felismerni a gondot és megoldást keresni rá nem bűn.

Ám, ha arról van szó, hogy valaki csak a gondokról beszél, állandóan lehangolt és egy lépést sem tesz annak érdekében, hogy jobban legyen, mert elmondása szerint úgysem lesz neki soha jobb, de továbbra is hajtja, hogy figyelmet szerezzen magának, az rettenetes energiaszipolyozás.

Ha nem akarsz állandóan úgy távozni mellőle, mint akiből kiszállt az élet, kerüld az ilyen embert.

A CINIKUS

Mindig is úgy gondoltam, hogy jó, ha az ember életében van legalább egy személy, aki gyakran megkérdőjelezi a tetteit, aki megmutat egy másfajta perspektívát és kétségbe vonja a szavunkat. Az ilyen személy megerősít, új ötletekkel lát el és segít, ha kell.

Nos, a cinikus nem éppen ilyen. Ugyan ő is állandóan kritikával illet, de semmilyen egyéb ötlete nincsen. Csak azt tapasztaljuk tőle, hogy folyamatosan negatív véleménnyel és érzéssel viseltetik mindennel kapcsolatban, és ha nem vagy elég rátermett, magával ránt.

A DÜHÖNGŐ

A dühöngő személy olyan, mint egy vulkán. Egyik pillanatban kedves és kiegyensúlyozott, a másikban kitör és elpusztít mindent, ami az útjába kerül.

A harag egy komoly probléma és fontos, hogy kontroll alatt legyen tartva, ellenkező esetben megmérgez mindent maga körül.

A DRÁMA KIRÁLYNŐ

Biztosan találkoztál már ilyennel, aki mindentől ki tud borulni és mintha folyamatosan azt keresné, hogyan kerülhet konfliktusba, hogy kiélhesse magát benne. Nagyon jellemző még rá, hogy sokat pletykál. Engedd el őt a saját érdekedben.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés