Kezdőlap EZOTÉRIA Szakítás, eljegyzés, gyermekáldás, vagy egy harmadik fél? Ezt hozza az októberi szerelmi...

Szakítás, eljegyzés, gyermekáldás, vagy egy harmadik fél? Ezt hozza az októberi szerelmi horoszkóp a te életedbe is!

Hirdetés

Már régóta a nagy Ő-re vágysz, vagy esetleg arról álmodozol, hogy a párod megkérje a kezed? Itt az ideje, hogy megtudd mi vár rád októberben szerelmi téren. Készülj fel a változásokra idejében!

Kos

Egy olyan személlyel fogsz találkozni, aki nagyon felkelti az érdeklődésed. Az biztos, hogy annyira közel kerültök egymáshoz, hogy több lesz köztetek, mint barátság. Bármi is legyen a vége a dolognak, soha ne hagyd, hogy elvakítson a rózsaszín köd teljesen.

Hirdetés

Bika

Olyan helyre fogsz ellátogatni ebben a hónapban, ahol még sosem jártál. Kedves emberekkel találkozol, és az egyik igencsak elcsábítja a szíved. Végre lehetőséged nyílik egy komoly kapcsolat kialakítására.

Ikrek

A hónap elején kisebb párkapcsolati problémák várnak rád, ne ijedj meg, minden meg fog oldódni, nehogy kilépj ebből a csodálatos kapcsolatból. Egy olyan ember van melletted, aki nagyon fontos számodra, és, akivel tökéletesen kiegészítitek egymást.

Rák

Sok változás lehet a szerelmi életedben, az is megtörténhet, hogy egy másik városba fogtok költözni a családoddal a szakmai fejlődésed érdekében. Bármi is legyen, a partneredre mindig számíthatsz, ő ott lesz melletted. Tarts ki mindig mellette!

Oroszlán

A szerelem illata lebeg a levegőben, egy romantikus időszak következik most az életedben, amit cseppet sem bánsz, hiszen eléggé szentimentális alkat vagy. A lehetőségek tárháza megnyílik előtted.

Szűz

Nem igazán hiszel a szerelemben, ebben a hónapban amúgy is kommunikációs problémáid adódnak, a partnereddel nem tudtok zöld ágra vergődni. Próbáljátok megbeszélni a dolgokat, és béküljetek ki!

Mérleg

Már nagyon várod, hogy a nagy Ő belépjen az életedbe, de a boldogságért tenni is kell, nem elég csak karba tett kézzel várakozni. Valószínű a közös hobbitok fog titeket összehozni!

Skorpió

Cupidó nyila szíven fog találni ebben a hónapban, és most már nem mondhatod, hogy nem érdekel többé a szerelem. A rózsaszín köd fog körülötted lebegni, és olyan boldog leszel, mint még soha. Nyugodtan add át magad az érzéseknek!

Nyilas

Kissé elhanyagoltad az utóbbi időben a kapcsolatodat a munkahelyi problémák miatt. Ha nem szeretnéd, hogy párod faképnél hagyjon, jó lenne, ha több időt fordítanál rá is. Főzz neki egy finom vacsorát, vagy lepd meg valami szép ajándékkal.

Bak

Most mindent meg kell tenned, hogy újra felkeltsd a partnered érdeklődését. Kissé elhanyagoltad, vagyis természetesnek vetted, hogy ő mindig ott van melletted. Idézd fel magadban, hogy szerelmetek hajnalán mennyire rajongtatok egymásért.

Vízöntő

Nincs időd most a szerelemre, mert te inkább a karrieredre koncentrálsz. Iktass be egy kis hétvégi kirándulást, mert különben később bánni fogod, hogy csak a munkával voltál elfoglalva.

Halak

Elég visszahúzódó vagy, ha valaki a szerelmi életedről érdeklődik. Úgy tűnik, még nem jött el az ideje annak, hogy teljesen megnyisd a szíved. Menj szórakozni a barátaiddal, adj lehetőséget arra, hogy megismerkedhess az igazival.

tudasfaja.com

Hirdetés