Kezdőlap AKTUÁLIS Sokkos állapotba került, kórházba kellett szállítani Csontos Karina édesanyját – Megszólalt a...

Sokkos állapotba került, kórházba kellett szállítani Csontos Karina édesanyját – Megszólalt a lány barátnője a szörnyű tragédia után – videó

FOTÓ: TV2

Csontos Karinát a Sztárban sztár leszek! mesterei és csapattársai is gyászolják, a fiatal lány egy tragikus autóbaleset következtében vesztette életét.

 

A 17 éves lány három barátjával együtt égett bent egy autóban, a tragédia részleteiről itt a Blikk oldalán is beszámoltunk. A szörnyű baleset után Köllő Babett a Tényeknek elmondta, amikor visszahallgatta Karina korábbi produkcióját el is sírta magát: “Elkezdett rázni a hideg, és és borsódzott mindenem. Belőlem akkor tört ki, hogy ezt nem hiszem el, hogy ilyen megtörténhet” – mondta Babett.Karina csapattársai is megemlékeztek róla, Venczli Dóra elmondta, hogy Karina egy nagyon szerény és kedves lány volt, és pont aznap este beszélt vele, amikor a baleset történt. Továbbá Balogh Krisztofert is nagyon lesújtotta a hír, ő is egy tehetséges, csupa szív lányként emlékezik Karinára.
Karina barátnője is megszólalt az esetről a Tények műsorában, elmondása szerint a lány családja teljesen összetört, sőt édesanyja olyan sokkos állapotba került, hogy kórházba kellett szállítani őt.

Forrás:blikkruzs.hu

loading...