Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Sokan használják ezt a kék tégelyes krémet, de szinte nem ismeri ezt...

Sokan használják ezt a kék tégelyes krémet, de szinte nem ismeri ezt a 10 felhasználási módját!

Hirdetés

A kis kék tégelyes Nivea krémet nők ezrei használja. Jó, ha mindig van a táskában egy dobozzal, ugyanis számtalan dologra használható.

Nem csak a kezünket tudjuk vele gyorsan hidratálni, mutatjuk, hogy még mit tud ez a csodakrém.

Hirdetés

1.Öregedés gátló

Segítségével könnyen felvehetjük a harcot a ráncosodás ellen. Elalvás előtt kenjük be az arcunk egy kevés Niveával, főleg, ahol a ráncosodást észleljük. Rövid idő alatt látni fogjuk a változást.

2.Szülés utáni bőrre

A szülés után hasi bőr sokszor megnyúlik, megrepedezik, eldefromálódik. Kenegessük Nivea krémmel nap mint nap, sokkal hatékonyabb, mint a legtöbb méregdrága kence.

3.Szarkaláb

A Nivea krém segítségünkre lehet abban, hogy reggel szarkalábak nélkül ébredhessünk. Lefekvés előtt óvatosan masszírozzuk be a szem körüli részt egy vékony réteg Niveával. Reggel nem fogsz hinni a szemednek.

4.Sminkeltávolító

Ez az univerzális krém a smink eltávolítására is tökéletesen megfelel. Nem kell drága, speciális termékeket vásárolnod, használj Niveát inkább.

5.Kiszáradt könyök

Nagy sok embernek rendszeresen száraz a könyök körüli bőrrésze. Kenegesd Niveával, és végleg megfeledkezhetsz a problémáról.

6.Bőrbetegségek

Bizonyos bőrbetegségek következtében irritált, kiszáradt bőrt szépen nyugtatja. Kenjük be Niveával, és élvezzük a gyógyulást.

7.Leégés

A leégett bőrt, ha Niveával kenegetjük, sokkal hamarabb regenerálódik, és a fájdalom is csökken.

8.Égés

Ha megégettük a kályhával a kezünk, kenjük be egy kevés Niveával gyorsan. Egyből csökkenti a fájdalmas érzést, és a felhólyagosodást is enyhíti.

9.Ajakír

Kenegessük a kiszáradt ajkainkat Niveával, helyettesíthetjük vele a drága ajakbalzsamokat.

10. Kiszáradt kezek

Azt természetesen mindenki tudja, hogy a kiszáradt kezek legbiztosabb gyógyírje a Nivea. Pillanatok alatt újra selymessé varázsolja a bőrt.

Hirdetés
loading...