Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Soha nem gondoltam volna, hogy ezeket a dolgokat egy egyszer vasalóval megtehetem!

Soha nem gondoltam volna, hogy ezeket a dolgokat egy egyszer vasalóval megtehetem!

MEGOSZTÁS

A vasaló egy nagyon okos találmány, azonban sokkal több mindenre lehet használni a vasaláson túl. Néhány nagyon szuper háztartási trükköt mutatunk, melyekhez szükséged lesz vasalóra. El fogod kápráztatni a barátaidat! Nézd meg a videót, és vidd véghez az ötleteket!

1.Ha nincs lehetőséges grillezésre, de nagyon kívánod a finom, ropogós bacont, akkor próbáld ki ezt a trükköt. Tedd egy alufóliába a bacont, fűszerezd meg, adj hozzá 1-2 csepp olajat, majd jól csomagold be a fóliába. Ezután vasald át néhányszor mindkét oldalát. Hidd el, nagyon ízletesen elkészül.

2. Ha egy dobozról el szeretnéd távolítani a címkéket, anélkül, hogy nyomot hagynának, tegyél rá egy papírt, és néhányszor nyomd végig rajta a vasalót. Mikor felemeled a papírt, egy mozdulattal el fogod távolítani teljesen a címkét.

3.A linóleumról a karcolást el tudod távolítani egy közepes, vagy még annál is gyengébb hőfokra állított vasaló segítségével. Tegyél a linóleumra egy darab papírt több rétegbe hajtva, majd nyomd rá 1-2 alkalommal a vasalót. Vigyázz ne legyen túl forró, és ne lógjon le a papírról, mert könnyen megolvad a linóleum.

4.Ha gyertyafoltos lesz az abroszod, nem kell aggódnod! Tegyél rá egy újságpapírt, majd addig nyomkodd rá a vasalót, míg az újság felissza a megolvadt parafint.

5.Készíts légmentesen záródó tasakot a szalámi számára. Ha van olyan szalámid, amit nem tudsz egyszerre megenni, akkor zárd le légmentesen, így tovább megőrzi a szavatosságát. Fogj egy ziplock nejlonzacskót, cseppents bele néhány csepp olajat, tedd bele a szalámikarikákat, majd mártsd néhány másodpercre vízbe. A víz kiszorítja az összes oxigént a zacskóból, és az olaj foglalja el a fennmaradt helyet. Egy felhevített vasaló segítségével pedig könnyen le tudod zárni a zacskó száját.

6.A vasaló talpát könnyen meg tudod tisztítani kihűlt állapotban egy kevés fogkrém segítségével.

tudasfaja.com

loading...