Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Senki nem tudta, mit tett ez a holyywoodi színész! 9 év múlva...

Senki nem tudta, mit tett ez a holyywoodi színész! 9 év múlva derült ki a titok

Hirdetés

Kyle Upham évekig katona volt az amerikai hadseregben és 2004-ben röviddel a leszerelése után el akarta venni feleségül a menyasszonyát, Kristent, elindultak megvenni a  tökéletes jegygyűrűt.

 

Hirdetés

f4661e058354cf92172e7aa49d9f49d9-800x477

Youtube / HNews

Hamarosan megtalálták egy ékszerboltban a gyönyörű szép és nekik való gyűrűt. Csak egy probléma volt: 10 ezer dollár volt az ára, amit abban az időben Upham nem engedhetett meg magának.

Csalódottan néztek más gyűrűket, de egyik sem illik olyan jól, mint a drága darab. Otthagyták a telefonszámukat, arra az esetre, ha jönne valami hasonló, de olcsóbb gyűrű a boltba. Miután Kyle és Kristen elmentek, nagyon le voltak törve.

De nem jutottak messzire, amikor hirtelen csörgött a telefonjuk. Az ékszerüzlet vezetője volt az. Kéri a két fiatalt, azonnal menjenek vissza a boltba. Már az ajtóban átnyújtott nekik az eladó egy zacskót. Mosolyogva mondta: “Itt vannak a gyűrűk”, és ment is vissza az üzletbe. Kyle és Kristen elnémulva bontották ki a csomagot, valóban benne voltak a jegygyűrűk. Megtudták, egy ismeretlen kifizette helyettük.


Nem hittek a szemüknek, és fogalmuk sem volt, ki lehetett a titokzatos jótevő. csak kilenc évvel később tudták meg az igazságot.

Amikor 2013-ban, a híres színész, Paul Walker (a “The Fast and Furious” sorozat híres főszereplője) tragikusan elhunyt, a sztár Facebook oldalán az ékszerész osztotta meg a titkot, és elmondta, hogy Walker éppen ott vásárolt a boltban, amikor Upham és menyasszonya nézelődtek. Kihallgatta beszélgetésüket, és ő küldte nekik a gyűrűt névtelenül.

Kyle és Kristen nagyon szomorúak voltak, hogy életük legnagyobb jótevőjének már nem köszönhetik meg tettét, de azt üzenik a világnak, hogy nagyon boldogok, ezzel próbálják meghálálni ezt a nagy ajándékot, hogy vigyáznak a házasságukra,

c4379681f61d19e47993e0f5a407a673

Youtube / HNews

Forrás: szupertanacsok.blog.hu

Hirdetés