Kezdőlap EZOTÉRIA Segítség a szellemvilágból: válassz egy tollat és meglepő dolgokat tudsz meg!

Segítség a szellemvilágból: válassz egy tollat és meglepő dolgokat tudsz meg!

Hirdetés

Minden ember egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, nincs két egyforma személyiség. Legyünk büszkék önmagunkra, ne akarjunk olyanok lenni, mint a legjobb barátnőnk. Soha nem éreznénk jól magunk másnak a bőrében, hiszen mindenkinek egyedi élete van.

 

Hirdetés

Válassz egy tollat, amelyik a legjobban tetszik neked, és olvasd el a rád legjellemzőbb tulajdonságokat.

 

1.Valósággal vonzod a konfliktushelyzeteket, és minden vágyad az, hogy csendes környezetben élhess. Ha túl sokat beszélnek körülötted, úgy érzed, hogy szét megy tőle a fejed. Gyenge pontod, hogy soha nem tudsz nemet mondani semmire. Nagyon sok barátod, és ismerősöd van, de ezek sajnos sokszor ki is használnak.

2.Kiválóan alkalmazkodsz a különböző dolgokhoz, és emberekhez, nagyon tehetséges vagy, de a tökéletességed már-már sokszor teher számodra. Nem vagy hajlandó másoktól tanácsokat elfogadni. Szeretsz egyedül lenni, mert ilyenkor el tudsz mélyedni a gondolataidban, de néha hiányolod a barátaid társaságát. A belső békéd mindennél fontosabb számodra.

3.Szeretsz új helyzeteket felfedezni, soha nem unatkozol. Mindig magas célokat állítasz magad elé, és arra törekedsz, hogy ezeket el is érd. Vezetői hajlamokkal rendelkezel, ezért kiváló főnök lehet belőled. Mindig körültekintően megválogatod a munkatársaidat, még akkor is, ha barátaid dühösek lesznek ezért rád.

4.Nem szeretsz tréfálkozni, tisztában vagy az értékeiddel, és elvárod, hogy mindenki tiszteletben tartson téged. Mindig a dolgok másodlagos jelentését keresed, soha nem éred be a nyilvánvalóval. Tökéletesen szeretnél dönteni minden helyzetben, de jó, ha nem hagyod figyelmen kívül, hogy ember vagy, és tévedhetsz.

5.Intuitív, kreatív, és tehetséges személyiség vagy. Önbizalmad abban rejlik, hogy mekkora elismerést kapsz másoktól, szükséged van a sikerélményre. Túl sokszor kételkedsz önmagadban. Győzd le a gátlásaidat, és bízz önmagadban!

Hirdetés