Kezdőlap AKTUÁLIS Sebestyén Balázs eddig hallgatott, drámai bejelentést tett

Sebestyén Balázs eddig hallgatott, drámai bejelentést tett

Beleállítaná a villát a hátába Sebestyén Balázs annak a 39 éves pedagógiai asszisztensnek, aki korábban azzal büszkélkedett, hogy egy 15 éves fiút tart szeretőként. A műsorvezető a Rádió 1 Balázsék műsorában elítélte a férfit körülbelül 2 héttel ezelőtt.

 

Ahogy arról a Blikk is többször beszámolt, B. Zsolt a TikTokon egy videóban büszkén beszélt arról, hogy egy 15 éves fiú a szeretője. A kijelentése hatalmas felháborodást keltett, a budapesti Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola el is bocsátotta a férfit.
Az óbudai intézmény diákjainak szülői képviselői lapunk azt mondták, Zsolt kijelentései felháborították őket, ezért volt, aki a rendőrséget is felkereste az ügyben, ám a hatóság tehetetlennek bizonyult, mert nincs elég bizonyíték a jogsértésre.

A pedagógiai asszisztens hatalmas port kavaró történetéről Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri is véleményt formáltak a műsorukban. Az adás során mind egyetértettek abban: lehet, hogy a szexuális viszony már nem büntethető 14 éves kor felett, de egy 14-15 éves gyerek nem feltétlenül tud felelős döntést hozni az efféle helyzetekben. Emiatt szerintük nem véletlen, hogy a szerencsejátékot, valamint a cigaretta- és alkoholfogyasztást is 18 éves korhoz kötik a törvények.Sebestyén Balázs ezután úgy fogalmazott, szerinte jobb lenne, ha a beleegyezési korhatárt is felemelnék legalább 16 évre. A műsorvezető ezután indulatosan azt mondta:

Ha az én gyerekemmel jönne haza egy negyvenéves, beleállítanám a vasvillát a hátába

– fogalmazott Sebestyén Balázs, kitérve arra, hogy nincs hová hátrálni, nincs érzékenyítés, és szigorítani kell a pedofíliára vonatkozó törvényeket.loading...