Kezdőlap AKTUÁLIS Schobert Norbi boldog új évet kívánt a követőinek: felsorolta, mi mindent ért...

Schobert Norbi boldog új évet kívánt a követőinek: felsorolta, mi mindent ért el az életben… és bocsánatot is kért

Hirdetés

Schobert Norbi meglepő kijelentéseket tett az év utolsó napján Bevallotta, hogy bizony volt olyan, amikor ő is elkövetett egy-két hibát, de elárulta azt is, mire a legbüszkébb.

 

Hirdetés
Schobert Norbi számot vetett az eddigi életéről, elért sikereiről, és mindezt a követőivel is megosztotta. A fittneszgurunak egyébként sem volt könnyű éve, hiszen nyáron enyhe sztrókot kapott, de szerencsére nem lett komolyabb baja.Most pedig leírta, hogy mik azok, amelyekre az eddigi élete során elértek közül a legbüszkébb.


 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NORBI hivatalos oldala (@norbi.update) által megosztott bejegyzés„Kedves Update Csapat, Családom, Követőim! Ezúton szeretnék egy sikerben, egészségben gazdag Újévet kívánni Nektek! 35 éve vettem fel a harcot családi elhízásommal szemben! 26 éve vagyok a médiában. Sokat alkottam. Először vezettem be itthon a szénhidrátcsökkentett termékeket. Ma már 400 termék, 75 bolt és két sikeres klinikai vizsgálat igazolt. Százezreket mozgattam meg személyesen, videóim segítségével. Nem kommunikáltam mindig jól, mert néha sértett a közöny, pedig tudtam a túlzott szénhidrátbevitel halálos ellenség. Néha elfogult voltam az Update termékekkel szemben, mert aki elhitte, csodásan lefogyott. Ez erőt adott nekem. Akiket megsértettem, azoktól elnézést kérek. Egész életemben a jó szándék vezérelt. Olyan utat jártam be, amit kevesen. Nem bántam meg. Sajnos rossz szívvel születtem, kétszer voltam a halál torkában, de a hit, az életmód erőt adott leküzdeni. Biztos oka van. Ti se adjátok fel! Jövőre sem! Búék 2022” –– írta Norbi az Instagramon.

Hirdetés