Kezdőlap AKTUÁLIS Röhög az internet népe London nyomorult karácsonyfáján:

Röhög az internet népe London nyomorult karácsonyfáján:

Biztosan megvan önöknek is, amikor kicsomagolják az ünnepi fenyőt, és hát… nos, mondjuk úgy: formailag hagy némi kívánnivalót maga után. Most éppen a londoni Trafalgar Square-re állított karácsonyfa lett közröhej tárgya: a Norvégiából származó fenyő meglehetősen bizarr látványt nyújt. De hát ízlések és pofonok… Nézzék csak!

 

Mi történhetett ezzel a fával? Most bizonyára ezt kérdezik a londoniak, miután kikerült a Trafalgar Square-re a Norvégiából frissen érkezett karácsonyfa. A norvégok ajándékának több évtizedes hagyománya van: a skandináv ország 1947 óta adományoz a brit fővárosnak karácsonyi fenyőt, megköszönvén a támogatást, amelyet a britek a II. világháború alatt nyújtottak az országnak – írja a Mirror.

A mostani a 75. alkalom, hogy karácsonyfa érkezett az északi országból, de… hogyan is mondjuk… mire odaért, finoman fogalmazva is hagyott némi kívánnivalót maga után. Nézzék csak, ezen a fotón Westminster polgármestere pózol a fával: 

 

Nem kellett hozzá sok, máris megérkeztek a közösségi médiában az első hozzászólások. Ryan Love író például ezzel a kommentárral tette ki a képet:

Kezdem azt hinni, valaki csúnyán felpipásította a norvégokat…

 

 

 

 

Hová lett a másik fele? – írta egy másik kommentelő. “Tényleg megbántottuk Norvégiát?” – írta egy harmadik.A balhé odáig fajult, hogy a westminsteri polgármester, Hamza Taouzzale is beszállt, mondván, a fenyő még sokkal jobban festett, amikor a jelenlétében kivágták Norvégiában, és a képeket látva ez kétségtelen tény:

 

Mindenesetre most már ez van, a fa a hagyományoknak megfelelően január 6-ig a helyén marad.

loading...