Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Rohan a bölcsődébe a telefonhívás után, döbbenet mit mutat a biztonsági kamera!

Rohan a bölcsődébe a telefonhívás után, döbbenet mit mutat a biztonsági kamera!

Kevesebb, mint egy évvel ezelőtt történt, hogy Tracy Blinov ott hagyta 7 hónapos kislányát, Eliana-t a Busy Hands nevű bölcsődében, Montana-ban, mielőtt dolgozni indult volna. Nem telt bele sok idő, mire olyan hívása érkezett, amit soha nem fog elfelejteni.

Tracy-nek azt mondták, hogy a lányát megharapták, ezért azonnal a bölcsődébe rohant.

Megérkezve szembesült a sokkoló történtekkel. Eliana-t nem egyszer, hanem többször is megharapták, az egész arcát zúzódások borították, amelyet egy idősebb kisgyermek okozott.

Az, hogy a gyerekek időnként megharapják egymást, nem újdonság, nap, mint nap megtörténik a világban. Tracy leginkább azon volt kiborulva, hogy mennyi harapást kellet elszenvednie a kicsi lányának ahhoz, hogy a személyzet beavatkozzon.

Miután megnézték a felvételeket néhány nappal az eset után, Tracy észrevette, hogy Eliana közel másfél percig szenvedte a harapásokat, mielőtt bárki is megjelent volna, hogy közbelépjen és szétválassza a gyermekeket.

Az arcán és a testén több, mint 10 harapásnyom éktelenkedett.

Az incidens után vizsgálatot indítottak annak megállapítására, hogy miért tartott olyan sokáig a személyzetnek, hogy reagáljon. Az ott dolgozók elmondása szerint azonnal segítségére siettek a kislánynak, amint meghallották a sikoltásokat.

A kétéves kis bűnös éppen akkor kezdett el a bölcsődébe járni.

Kiderült azonban, hogy azelőtt egy másik intézményből már elküldték amiatt, hogy más gyerekeket is harapdált. Ezt a tényt azonban a gyermek édesanyja elmulasztotta közölni, így a dadusok sem tudták, hogy ilyen magatartásra számíthatnak tőle.

“A gyermek, egy új ügyfél gyereke, akinek az édesanyja elmulasztotta megemlíteni, hogy a gyereke harapdál és azt is, hogy egy héttel azelőtt már elküldték egy másik intézményből éppen amiatt, hogy megharapott egy másik gyereket.” – mondta a Busy Hands üzemeltetője.

“Ha erről tájékoztatnak minket, akkor nem vettük volna fel a gyermeket.”

A harapások olyan súlyosak voltak, hogy Eliana-nak antibiotikumot kellett szednie. Azonban a kislány, annak ellenére, hogy az arc tele van zúzódásokkal, igazán jó kedvében volt a történtek után.

Ezt írta Tracy a Facebook-on az esemény kapcsán:

“Ma már sokkal jobban érzi magát. Örömmel mondhatom, hogy a zúzódás és a duzzanat is csökkent valamelyest. Csodálatos, hogy a babák mennyire ellenállóak. Annyira jól esik mindenki támogatása.”

A montanai törvény szerint egy felnőtt legfeljebb 4 csecsemőre és kisgyermekre vigyázhat egy bölcsődében. Eliana támadása után azonban a Busy Hands bejelentette, hogy céljuk lesz az, hogy ezt  két munkavállalóra csökkentsék, biztosítva, hogy a közeljövőben semmi ilyesmi ne fordulhasson elő még egyszer.

tudasfaja.com

loading...