Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ritka energia esemény: minden bolygó előrehaladóban van 2018 januárjában

Ritka energia esemény: minden bolygó előrehaladóban van 2018 januárjában

Hirdetés

Minden bolygó előrehaladóban van január 2. óta – egy ritka és élénkítő energetikai húzóerő, amely azt sugallja, hogy “Küzdj meg érte!”. Hozd ki a legtöbbet magadból, állj készen rá, hogy arra összpontosíts, amit fel akarsz építeni, el akarsz érni és meg akarsz tenni.

Ha úgy érezzük, hogy eddig várakozó álláspontban voltunk, most egyértelmű jelzést kapunk, hogy a lámpák zöldre váltottak és nyomhatjuk a gázpedált.

Hirdetés

Telihold volt a Rák csillagjegyben január 1-2-án, ami egy szép hármast alkot a víz jegyben a Neptunusszal a Halakban és a Marssal a Skorpióban. Intuitív, áramló, bizakodó és hittel teli- hallgass az érzéseidre és pontosan tudni fogod, hogy mit kell tenned. A női energiák megnövekednek és a belső világod felé vezérelnek – elfogadod a hívásukat?

A telihold a Rákban egy “hazatérés számodra”, pihenés az ünnepi kapkodás és forgatag után. A csendes időtöltés, az olvasás, a békés középpont megtalálása és egyéb támogató és fejlesztő gyakorlatok végzése a legjobb módja annak, hogy elkezdjük az új évet.

Január 2-án az Uránusz a Kosban volt, ami segített megszabadulni mindattól, ami belső küzdelmet okozott. Áttörések következnek és esély lesz olyan dolgok megvalósítására, amiket eddig nem lehetett jól beidőzíteni. Vizsgáld meg, hogy mit kell teljesítened ahhoz, hogy kiteljesedett légy ebben az évben, mi az, ami összhangban van azzal, akivé válni szeretnél. Nem egy régi, korábbi vagy elavult változatra van szükséged.

Ahogy minden bolygó halad előre, felszabadulunk azok alól a kötelékek alól, amikről eddig azt gondoltuk, hogy visszatartanak minket. Felismerjük az isteni időzítést és elszántnak érezzük magunkat, hogy olyan választásokat tegyünk, és olyan döntéseket hozzunk, amelyek segítnek kijutni a bizonytalanságból.

Nap, Vénusz, Szaturnusz és Plútó a Bakban

Tisztánlátást, fegyelmezettséget, indíttatást nyújtanak, hogy haladhassunk a kitűzött úton.

Mars és Jupiter együtt áll a Skorpióban

A motiváció és a fizikai erő forrása.

Merkúr a Nyilasban

Világossá teszi azokat az elképzeléseket, ötleteket és projekteket, amelyek még novemberben megrekedtek.

Uránusz a Kosban

Segít meggyőzni arról, hogy nem lehetsz saját magad ellensége és hinned kell abban, aki most vagy.

Neptunusz és Chiron a Halakban

Segít abban, hogy elengedd azt a dolgot, ami érzelmileg blokkolta az energiádat és teljesen kimerített. Itt az idő az újabb perspektívák és a magasabb szintű bölcsességek elérésére.

Az első újhold január 16-17-én lesz. Ekkor már készen fogsz állni arra, hogy elmondhasd, mit jelent számodra az év energetikailag. Használd ezeket a támogató energiákat arra, hogy nagyobbat álmodj, merészebbet gondolj, mélyebben érezz és higgy a mindennapi csodákban.

Hirdetés