Kezdőlap AKTUÁLIS Rendkívüli hír jött hétfő estére – Hatalmas bejelentésre készül Orbán Viktor

Rendkívüli hír jött hétfő estére – Hatalmas bejelentésre készül Orbán Viktor

Hamarosan nagy bejelentést tesz Orbán Viktor, pontos részleteket és részletes tájékoztatást ad Lázár János építési és beruházási miniszter által bejelentett, 2023-as nagy változásokról.

 

Lázár János nem rég egy hódmezővásárhelyi rádiónak adott interjút és ott jelentette be, hogy új építési és beruházási törvény van készülőben, illetve újra szablyák az építésügy, az örökségvédelem és a településkép ügyeit is.
Lázár János szerint 2023-ban sok dolog meg fog változni, a sport- és egészségügyi létesítményekkel kapcsolatban is nagy változások jönnek ebben az évben. A kormány célja az lesz, hogy a beruházások minőségibb és finanszírozhatóbbak legyenek.

Civilizációs szintet szeretnénk lépni a beruházásokban. 25 ezer milliárd forintot költöttünk el beruházásokra az elmúlt 12 évben, nagy a felelősség. Szeretném átalakítani az egészet: jobb előkészítés, speciálisabb, végiggondoltabb munka

– mondta Lázár János.A miniszter elmondta, hogy jelenleg ő Magyarország legnagyobb munkaadója, közlekedési miniszterként a Volán és a MÁV összes dolgozója hozzá tartozik, ami 57 ezer munkavállalót jelent.

„2023-ban nagy változásokat tervezünk, de erről rövidesen a kormány és a miniszterelnök fog tájékoztatást adni” – tette hozzá Lázár János.

loading...