Kezdőlap AKTUÁLIS Rendkívüli bejelentést tett az RTL Klub

Rendkívüli bejelentést tett az RTL Klub

A Blikk is beszámolt róla tegnap, hogy a TV2 rengeteg új műsorral rukkol ki ősszel. Természetesen az RTL-re is érkeznek az új formátumok, amelyeket Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese a Digital-Media Hungary konferencián tartott előadásában jelentett be.

 

Kiderült, hogy idén ősszel két nemzetközi sikerformátum érkezik az RTL-re: a LEGO Masters és a The Traitors. Előbbiről elmondta:

„A csapatok kizárólag LEGO-kockák felhasználásával építenek különlegesebbnél különlegesebb alkotásokat, próbára téve az ötleteiket, a kreativitásukat és a precizitásukat. A játékosok hétről hétre új kihívásokat kapnak, amelyekben lehetőségük nyílik megmutatni fantáziadús terveiket és technikai képességeiket, amiket szakértő zsűri bírál el” – olvasható a csatorna közleményében. A legjobb csapat a fődíjért járó pénznyeremény mellett a LEGO Master címmel is gazdagabb lesz.

„A holland valósághshow-n alapuló The Traitors egy taktikai-pszichológiai-bűnügyi reality, amely során a látványos kihívások és a taktikai cselszövések biztosítják a folytonos szórakozást és izgalmat” – derült ki.A játékban részt vevő versenyző hírességek egy kastélyba költöznek, ahol csapatokban dolgozva teljesítenek egy sor kihívást jelentő küldetést. De a versenyzők közül három titokban áruló, akik megpróbálják megtéveszteni a nyereményhez vezető utat az úgynevezett „hűséges versenyzők” manipulálásával és kizárásával.

A hűségesek ugyanakkor csak együtt, az összes áruló száműzésével nyerhetnek, de ha akár csak egy cselszövő is eljut a játék végéig, övé lesz a teljes nyeremény. Az említett műsorokon kívül érkezik még a HIP, azaz a High Intellectual Potential című francia sorozat magyar verziója is.

„A történet főszereplője Reni, egy háromgyerekes, egyedülálló anya, aki 160-as IQ-ja ellenére takarítóként dolgozik. Amikor egy véletlen folytán a rendőrség felismeri a benne rejlő lehetőségeket, állást ajánlanak neki, amit csak úgy fogad el, ha cserébe ők is segítenek neki megfejteni élete legnagyobb rejtélyét.”

Az RTL a közleményében kiemelte: nemrég indult a Mellékhatás című, többszörös díjnyertes fikciós sorozat második évada az RTL+-on, amelynek legújabb, harmadik évada is előkészítés alatt áll már. Emellett hamarosan elkezdődik a Golden Age című magyar fejlesztésű fikciós sorozat forgatása is.A munka a Hypewriter forgatókönyvíró pályázat egyik győztes ötlete alapján indult el. A két idősíkon játszódó történetet a Liza, a rókatündér alkotói álmodták képernyőre, a sorozat vezető alkotója Ujj Mészáros Károly.

Érkezik továbbá a Best Bid című formátum, ahol profi régiségkereskedők licitálnak majd egy-egy antik műtárgyra. A műsorba azok jelentkezését várják, akiknek olyan régiségei vannak, amelyeket pénzzé szeretnének tenni.

loading...