Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Rendelt egy ruhát a Vinted-ről, ami a csomagban volt, arra nincsenek szavak

Rendelt egy ruhát a Vinted-ről, ami a csomagban volt, arra nincsenek szavak

Hirdetés

A brit TikTok felhasználó, Alexa Thienitou, legújabb videójában egy kínos és undorító tapasztalatról számolt be, amelyet a népszerű online ruhavásárló platformon, a Vinted alkalmazásban élt át.

 

Hirdetés

A videó elején Thienitou kiemeli, hogy rendszeresen használja a Vintedet, és általában pozitív élményei vannak a platformmal kapcsolatban. Azonban legutóbbi vásárlása egy teljesen váratlan fordulatot hozott.Az eset arról szólt, hogy Thienitou egy közelgő eseményre keresett egy új ruhadarabot, amit a Vinted alkalmazáson talált meg. Az eladó azt állította, hogy az adott ruhadarab vadonatúj, még a bolti címkék is rajta vannak.

Azonban, amikor Thienitou megkapta a csomagot és alaposabban szemügyre vette a ruhát, kis híján elhányta magát a látottak láttán. Habár valóban voltak rajta bolti címkék, a ruha messze volt attól, hogy vadonatújnak tűnjön. Az alsórészén egy jókora, beszáradt vérfolt éktelenkedett.

A felháborodott TikTok felhasználó megosztotta ezen tapasztalatát követően a platformon, kifejezve saját megdöbbenését és felháborodását. “Mi jár az emberek fejében?” – kérdezte Thienitou, majd hozzátette: “Ez a kukába kerül.”Az eset felhívja a figyelmet az online vásárlás kockázataira és a vásárlói bizalom fontosságára. Bár a Vinted és hasonló platformok számos lehetőséget kínálnak a másodkézből történő ruhavásárlásra, fontos, hogy a vásárlók óvatosak legyenek és alaposan vizsgálják meg a termékeket, mielőtt megvásárolnák azokat.

@alexathienitou Nah, that’s a step too far for me. I am the biggest advocate for buying preloved fashion, particularly for events where I will only wear the items once but the “I only wore this once for a photo” descriptions have to stop. There’s no way that wasn’t noticed when you packed that away. That’s my first proper vinted fail. I don’t mind my stuff being delivered in cereal cartoons, stained though? That’s a step too far for me #vintedfail #vintedfinds #gross #refund #vinted #fyp #foryoupage ♬ original sound – Alex

Hirdetés