Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Pizsamaparty-t tartottak, tragédia lett belőle: édesanyja karjaiban halt meg a 12 éves...

Pizsamaparty-t tartottak, tragédia lett belőle: édesanyja karjaiban halt meg a 12 éves kisfiú

Calif. Boy, 12, Dies After Accidentally Shooting Himself After Friend Brings Gun to Sleepover https://www.gofundme.com/f/max-mendoza-funeral-expenses gofundme

Egy 12 éves fiú életét vesztette, miután egy pizsamapartin véletlenül elsült a kezében egy fegyver, amit egyik barátja hozott magával – írja a Daily Mail.

 

A tragikus körülmények között elhunyt Max Mendoza a barátait látta vendégül a pizsamapartin a San Diego külvárosában, Chula Vistában található családi házukban.

A rendőrség szerint egy 15 éves fiú hozta a pizsamapartira a fegyvert, de arról nincs információjuk, hogy miként jutott hozzá, és ki a tulajdonosa. A nyomozók beszéltek a tinédzserrel, akit később elengedtek.

Max Mendoza szülei a Union-Tribune-nek elmondták, hogy lövést hallottak a házban, a szobához odarohantak, ahol Maxot a földön fekve találták véresen.Édesanyja felkapta őt, kivitte a házból, kórházba szállították, de nem tudták megmenteni az életét. Az anya, Aida elmondta, a karjaiban tartotta a fiát, és azt mondta neki, hogy szereti, miközben a fiú újra és újra azt ismételte, „anya”.

„Hiányzik nekem, óriási szíve volt, a szomszédok is nagyon szerették őt” – mondta Max édesanyja.

loading...