Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Pénzérmékkel teli vizes zacskót akasztott a verandára! Amikor megértettük az okát, kipróbáltuk...

Pénzérmékkel teli vizes zacskót akasztott a verandára! Amikor megértettük az okát, kipróbáltuk mi is!

A következőkben egy hatékony rovarűző módszerrel ismerkedhetünk meg, ami most igencsak aktuális, mert a nyári hónapokban bizony nappal a legyek, éjszaka pedig a szúnyogok zavarhatják meg a nyugalmunkat.

Tud mit jelent az, ha műanyag zacskóba csomagolt  érméket látsz ami az ajtó felett vagy a kertben egy fán lóg?

Biztos nagyon furcsának tűnik ez,  de ha Téged is nagyon zavarnak a legyek nyáron, akkor biztosíthatunk arról, hogy ez a módszer távol fogja őket tartani.

Tavasszal a nyáron mindenki szeret kint ülni a kertben és ott ebédelni vagy vacsorázni.

De gyakran a piknik nemcsak az embereket vonzza, hanem a legyeket és más rovarokat is, akik részt akarnak venni a buliban.

A legtöbb rovar ártalmatlan ugyan, de eléggé bosszantó az, ha nem tudunk miattuk kényelmesen kiülni vagy egy szendvicset megenni.

Van azonban egy nagyon jó módja annak, hogy távol tartsuk a legyeket és csak néhány forintunkba fog kerülni.

Nézzük, hogy mit tehetünk ellenük.

Szükségünk lesz:

  • egy műanyag zacskóra
  • egy lezárható műanyag zacskóra
  • citromlére
  • pár pénzérmére, lehetőleg rézre
  • sóra

Elkészítés:

Keverjünk egy 2,5 bögre vízbe némi sót és a citromlét, ezt öntsük bele a műanyag zacskóba, dobjuk bele az érméket, majd tegyük bele a lezárható műanyag zacskóba, és zárjuk le. Már csak annyi a dolgunk, hogy akasszuk ki a verandára a praktikus és hatékony rovarűzőt, és élvezzük a nyári délutánokat, estéket.

Szerző: tudasfaja.com

loading...