Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS Párkapcsolati testbeszédek – többet elárulnak a valódi érzésekről, mint gondolnád!

Párkapcsolati testbeszédek – többet elárulnak a valódi érzésekről, mint gondolnád!

Hirdetés

A szavak hazudhatnak, de a testbeszéd nem. A testbeszéd nagyon sokat elárulhat valakiről, anélkül, hogy bármit is mondana. Olyan titkokat fedhet fel, amelyet a másik nem is gondolna.

A testbeszéd mögött egész tudomány húzódik meg, amelyről sokan nem tudnak. Példának okáért, ha valakit hátba vereget egy másik embert, azt pusztán barátságból teszi, viszont ha a derekát paskolja egy illető a másiknak, az fizikai vonzalmat is jelezhet.

Hirdetés

Lehet, te úgy gondolod, hogy minden rendben van a párkapcsolatodban, miközben egy kívülálló személy számára teljesen más jön le. Ezekre a jelekre érdemes figyelni.

A lábak

Ha a pároddal beszélgetést folytatsz, nézd meg, hogy merre állnak a lábai. Ha feléd mutatnak, akkor az azt jelzi, hogy érdeklődik az iránt, amit mondasz. Ha másfelé állnak, akkor az azt jelzi, hogy csak udvariasságból hallgat, de valójában nem figyel rád.

Empatikus szemkontaktus

A szemkontaktus intenzitásából megmondhatod, hogy valaki kedvel-e téged vagy sem. Ha minden alkalommal, amikor felnézel azt látod, hogy a másik téged néz, akkor az jó jel. A nők ezt igyekeznek palástolni, de a férfiak biztosan rajta tarják a szemüket az “áldozaton”.

Milyen közel kerül hozzád?

Figyeld meg a távolságot közted és a partnered között, amikor beszélgettek. Azt mondják a távolság fordítottan arányos a felek közötti vonzalommal.

Fejdöntés

Ha tudni akarod, hogy a másik kedvel-e, akkor nézd meg, hogyan tartja a fejét. A döntött fejtartás is egy jele annak, hogy valaki mélyen érdeklődik irántad és a mondandód iránt.

Vonzalom nyilvános kifejezése

Ez talán túlértékelt, de ha valaki valóban szeret, és odáig van érted, akkor azt nyilvánosan sem szégyelli kifejezni. Egy gyengéd puszi az arcra is sokat jelent. Ahogyan nyilvánosan viselkedsz a pároddal, sokat elárul róla, mit is érzel iránta valójában.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés