Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Az őszi napforduló után ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb

Az őszi napforduló után ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb

Hirdetés

Az őszi napforduló szeptember 23-án bekövetkezett, amikor az éjjel és a nappal egyenlő hosszúságú volt. Ettől kezdve egyre rövidebbé válik a napsütéses órák száma és hosszabbak lesznek a sötét órák, egészen a téli napéjegyenlőségig.

Lássuk, hogy ez az időszak melyik 3 csillagjegynek kedvez a leginkább!

Hirdetés

1# MÉRLEG

A Mérleg csillagjegy időszakának kezdete éppen az őszi napfordulóval esett egybe, így a változás számodra sokkal hangsúlyosabb. Csökken az életedben a stressz, kevesebb aggodalom és szorongás lesz jelen a napjaidban.

Lelkileg kiegyensúlyozottabb leszel, tisztábban fogod megítélni azokat az élethelyzeteket, amelyekbe belekerülsz. Ennek köszönhető az is, hogy ha most kell fontosabb döntést hoznod, azt sikerrel fogod véghez vinni. Az akadályokat is könnyebben veszed.

2# SKORPIÓ

Nem hánykolódhatsz tovább az élet tengerén, meg kell ragadnod a kormányt és neked kell meghatároznod, hogy merre halad a hajód. Gondold át alaposan, hogy min szeretnél változtatni és ne restellj lépéseket tenni érte.

Hagyd magad mögött a múlt bizonyos kérdéseit, eseményeit, amelyek eddig sakkban tartottak és nem engedtek előre jutni. A jelen az, amire teljes mértékben fókuszálnod kell és az adott helyzetedből kell kihoznod a legtöbbet.

3# NYILAS

Ebben az időszakban nagyon fontos lesz, hogy a belső megérzéseidre hagyatkozz. Ne félj aszerint cselekedni, amit a szíved diktál neked. Ha nagy változtatást fontolgatsz, annak most van itt a legmegfelelőbb alkalom.

Mindeközben ne feledkezz meg a társasági életedről sem. A barátokra, rég nem látott rokonokra is jusson időd. Vedd fel a fonalat velük ott, ahol elhagytátok.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés