Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Összetörték már egy párszor a szíved? Csillagjegyed elmagyarázza miért történt ez veled!

Összetörték már egy párszor a szíved? Csillagjegyed elmagyarázza miért történt ez veled!

Hirdetés

Van, akit jobban megvisel egy szakítás, vagy egy negatív esemény, míg más nem annyira érzékeny, könnyebben túl teszi magát a dolgokon.

Nem mindegy ugyanis, hogy milyen csillagjegyben születtünk, mert ettől is függ, hogy mennyire viselnek meg a negatív dolgok, események.

Hirdetés

Kos

Nagyon egosita, de ez persze soha nem fogja beismerni. A legnagyobb hibája, hogy nem képes befogadni, sem kimutatni a szerelmet.

Bika

Túl nagyok az elvárásai a partnerével szemben, állandóan elégedetlen. Szeret a társaság középpontjában lenni, fontosak számára a felszínes dolgok.

Ikrek

Nagyon felületes, és partnere soha nem tudja, hogy mennyire gondolja komolyan a dolgokat.

Rák

Érzékeny, és sebezhető személy. Mindig az érzései vezérlik a döntéseit, de sokszor meg is sebzik a szívét.

Oroszlán

Nagyon sok figyelmet igényel, mindig a középpontban kell legyen. Csak akkor lesz boldog, ha a egész világ a kívánságait lesi.

Szűz

Azt szeretné, ha mindig úgy mennének a dolgok, ahogy ő elvárja. Romantikus, és szenvedélyes, de nem tud kompromisszumot kötni.

Mérleg

Nagyon sokoldalú, és nagylelkű személyiség. Mindig figyel arra, hogy a körülötte levők jól érezzék magukat, fontos számára a szív, és az érzelmek világa.

Skorpió

Szenvedélyes, és féltékeny típus. Fel kell ismernie, hogy állandóan nem tudja irányítani azt, aki a legfontosabb számára.

Nyilas

Nagyon extrovertált személyiség. Az egész élete arról szól, hogy partnerét olyanná alakítsa, hogy számára a legtökéletesebb legyen.

Bak

Sebezhető, és mély érzelmekkel rendelkező személy. Külsőre eléggé ridegnek tűnik, de erős érzelmek laknak benne.

Vízöntő

Okos, és érzelmes személy, de mivel kritikus, és nagy a szája, könnyen tönkreteheti a kapcsolatot.

Halak

A világ szépségét állandóan szeretné megosztani másokkal is, de állandóan meg van győződve róla, hogy az emberek nagyon nincsenek egy szinten vele.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...