Kezdőlap AKTUÁLIS Óriási titok derült ki Korda Györgyékről – erről a rajongók semmit sem...

Óriási titok derült ki Korda Györgyékről – erről a rajongók semmit sem tudtak

Hirdetés

A Blikk cikkéből kiderül, hogy a Nyári emlékek – Hogy volt?! különkiadásában Balázs Klári és Korda György emlékeiről beszéltek. Korda György elmondta, hogy 14 éves volt, amikor először járt a Balatonon, és azonnal beleszeretett a környezetbe.

 

Hirdetés

Később, már sikeres énekesként, több turnésorozat alkalmával is ellátogatott a Balatonhoz. Ezeken az állomásokon valószínűleg koncerteket adott vagy más szórakoztató tevékenységekkel vett részt. A Balaton egyedülálló környezete tehát nagy hatással volt Korda György életére és emlékeire.

A különkiadásban Korda György elárulta, hogy már az első pillanattól kezdve megtetszett neki Balázs Klári, aki akkoriban még vokalistaként énekelt. A zenészkörökben azt pletykálták, hogy a fiatal kísérőénekes elérhetetlen, ezért Korda György elhatározta, hogy meghódítja őt.

Annak érdekében, hogy udvarolhasson Balázs Klárinak, Korda György minden nap lovagiasan átutazott Balatonszéplakról Siófokra, hogy találkozhassanak. Ez a gesztus bizonyította Korda György eltökéltségét és érzelmeit Balázs Klári iránt.Korda György és Balázs Klári az Egyesült Államokban töltötték nászútjukat. Korda György már több alkalommal járt az USA-ban korábban.

Az első úti céljuk Las Vegas volt, ahol a frissen férj szívesen játszott kaszinóban, valószínűleg a kártyajátékok miatt.

Las Vegas híres a kaszinóiról és az izgalmas szerencsejátékokról, így nem meglepő, hogy ezt a várost választották első állomásként a nászútjuk során.

Hirdetés