Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kutya minden éjszaka órákig bámulta a gazdáit. Amikor kiderült, hogy miért...

A kutya minden éjszaka órákig bámulta a gazdáit. Amikor kiderült, hogy miért tette ezt, elsírták magukat

Egy család a közelmúltban örökbefogadott egy kutyát az állat menhelyről. Haza vitték az állatot és megadtak neki minden szeretetet, amit csak tudtak. Amikor látták, hogy a kutya szelídnek és ölelni való társnak bizonyul, tudták, hogy a megfelelő döntést hozták.

 

Minden nap elvitték sétálni, játszottak vele a parkban, és megtanítottak neki néhány trükköt is. Úgy tűnt, hogy az új négylábú családtag a tökéletes kutya.

De volt egy dolog, amit egy kicsit furcsának találtak: minden este ült a szülők ágya mellett és bámulta őket, amíg el nem aludtak. Amikor felébredtek, a kutya ott ült ébren és bámult rájuk.

Annak ellenére, hogy nem gondolták, hogy veszélyben lennének, akkor is nyugtalanító volt.

Néhány héttel később rájöttek, hogy igazából soha nem látták aludni a kutyát. Mintha félig csukott szemmel aludt volna, de még soha nem látták igazán aludni.


A gazdái kezdtek aggódni, hogy a kutya beteg, így elvitték az állatorvoshoz. De alapos vizsgálatot követően, az állatorvos nem talált semmit nála.

Annak ellenére, hogy a kutya fizikailag egészséges volt, mégis tudni akarták, hogy miért viselkedik ilyen furcsán. Tudták, hogy a menhelyen többet tudnak a kutyáról, ahol már foglalkoztak vele, így odamentek. Amikor meséltek a menhely dolgozóinak a kutya furcsa éjszakai viselkedéséről, magyarázatot kaptak, amely összetörte a szívüket.

Kiderült, hogy

az előző gazdája megvárta, amíg a kutya nagyon mélyen elaludt, és egyszerűen elvitte az állatot a menhelyre a saját ágyában. A kutya annyira mélyen aludt, hogy észre sem vette, mi történik. Amikor felébredt, a menhelyen volt, és soha nem látta a gazdáját újra.

Amikor az új gazdái ezt meghallották, nem tudták visszatartani könnyeiket. Rohantak haza, és azonnal elvették a kutya régi ágyát, és oda adták az övékét. Meg akarták mutatni, hogy ő most már egyértelműen velük él, és mindig is velük fog.

Attól a naptól kezdve, a kutya a szülőkkel aludt egy szobában. Beletelt néhány hétbe, mire igazán megértette a gesztust, amit tettek, de nemsokára mélyen tudott aludni. És csak egyre mélyebben, mint eddig bármikor, mert tudta, hogy végül egy igazi otthonra talált. –harmonikum.co

 

loading...