Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS Olyan talajgyakorlatot mutatott be a tornászlány, hogy mindenki önkívületbe került a csarnokban

Olyan talajgyakorlatot mutatott be a tornászlány, hogy mindenki önkívületbe került a csarnokban

Hirdetés

Katelyn Ohashi hozzá van szokva ahhoz, hogy nyomás alatt teljesítsen, azonban bevallotta, hogy az a szintű figyelem, amelyet nemrég megtapasztalt, valami egészen más volt.

A 21 éves Kaliforniai Egyetemre járó tornászlány videója futótűzként járta be az online világot. Tornagyakorlata nem véletlenül érte el a maximális 10 pontot.

Hirdetés

Katelyn olyan mutatványokat hajtott végre a szőnyegen, amelyek már önmagukban is elképesztőek. A fiatal hölgy szökkent, repült és minden áll leesett a látványára.

Ám az sem volt mindegy, hogy ezeket a gyakorlatokat milyen körítéssel adta elő. Egyszerűen elvarázsolt mindenkit pezsgő, vidám fellépésével és a 80-as évek slágereiből választott zene összeállításával.

„Az edzőm, Ms. Val mindig arra emlékeztet, hogy olyan előadást kell bemutatnom, amely lenyűgözi, de egyben szórakoztatja is a közönséget.” – nyilatkozta Katelyn.

Nos, be kell, hogy valljuk, ez az elmélet teljes mértékben igazolta önmagát. Nézd meg te is, ahogy a közönség és Katelyn edzőtársai is hogy meg vannak őrülve a lányért. Meg fogod érteni.

tudasfaja.com

Hirdetés