Kezdőlap EZOTÉRIA Októberi szerelmi horoszkóp: Most felfordul mindenki élete az érzelmek terén! Rátok mi...

Októberi szerelmi horoszkóp: Most felfordul mindenki élete az érzelmek terén! Rátok mi vár?

Ha kíváncsi vagy, hogy mit tartogat számodra az október, most eláruljuk. Készülj fel idejében, mert számos hullámvölgy vár rád, de tudnod kell, hogy az életben minden problémára létezik megoldás.

Kos

Túlságosan türelmetlen vagy, és óriási a szabadságigényed. Nincs túl sok kedved ahhoz, hogy áldozatokat hozz egy kapcsolatért, inkább egyedül szeretnél lenni most egy kis ideig. Hosszútávú kapcsolatban semmiképp ne gondolkozz most, futó kalandok fogják tarkítani a nyár hátralevő részét.

Bika

Szebb és kiegyensúlyozottabb vagy, mint valaha, sokan fognak ebben a hónapban körbe ugrálni. Kívánságaid szinte maguktól teljesülnek majd. Vacsorameghívásban sem fogsz hiányt szenvedni, csupán azt kell eldöntsd, hogy akarsz most egy komoly kapcsolatot vagy sem. Jó, ha párod idejében tájékoztatod a döntéseidről.

Ikrek

Remek beszédkészséggel rendelkezel, éppen ezért mint mindig, most is könnyen leveszed hódolóidat a lábukról. Számos rajongód akad, egy idő után már menekülsz is előlük. Ha már egy ideje párkapcsolatban élsz, akkor igen kellemes időszak vár rátok.

Rák

Ebben a hónapban beborít a rózsaszín köd, a szerelem lesz a meghatározó az életedben. Segítő angyalaidnak, és pozitív hozzáállásodnak köszönhetően minden kívánságod teljesülni fog. Egy külföldi kirándulás, de akár házassági ajánlat is van a láthatáron. Nem fogsz unatkozni ebben a hónapban az biztos.

Oroszlán

Nagyon kiszámíthatatlan leszel ebben a hónapban, és hangulatváltozásaid a környezeted nehezen fogja elviselni. A szerelmedet viszont teljesen elkápráztattad, így ő bármilyen helyzetben kitart melletted. Most nagyobb hangsúlyt fogsz fektetni az utazásra, kikapcsolódásra, a hónap végefelé pedig az otthonod csinosításával fogsz foglalkozni.

Szűz

Egész lényedben ragyogsz, szárnyalsz ebben a hónapban, így nem is csoda, ha rád fog találni a nagy szerelem. Szerelem lesz első pillantásra, valósággal izzani fog köztetek a levegő. Egy olyan személlyel hoz össze a sors, aki mondhatni, a másik feled. Ha már egy ideje párkapcsolatban élsz, akkor is csodálatos augusztus vár rád.

Mérleg

Túlságosan sokat aggódsz, és ez az egész életedre rányomja a bélyegét. Légy egy kicsit lazább, és nyitottabb, élvezd az életet. Egy ilyen csodálatos nyáron számtalan izgalmas kaland vár rád, használd ki. Mosolyogj, szórakozz, ismerkedj, légy nyitott az új helyzetekre.

Skorpió

Ez a nyár számos csodát, érzékiséget, és izgalmas kalandot tartogat számodra. A szerelemben, és szenvedélyben sem lesz hiány. Hatalmába kerít a boldogság, és az elégedettség, de az is megtörténhet, hogy ha már párkapcsolatban élsz, hogy kimondjátok a boldogító igent.

Nyilas

Túl sokat dolgozol mostanában, és ez kisebb vitákat, feszültséget szülhet köztetek. Érdemes lenne egy kicsit több időt szentelned a családodra, partneredre, mert különben nem lesz ennek jó vége. Itt az ideje egy közös nyaralásnak. Ha egyedülálló vagy, akkor egy külföldi nyaraláson ismerkedhetsz meg a nagy Ő-vel.

Bak

Egy olyan személlyel fogsz találkozni, akivel annyira közel álltok egymáshoz, hogy úgy tűnik, mintha előző életetekben már találkoztatok volna. Nagyon szoros kapcsolat alakul ki köztetek. Akik már párkapcsolatban élnek, azok nyugodt, kiegyensúlyozott hetekre számíthatnak.

Vízöntő

Kissé zaklatott leszel ebben a hónapban, nem találod a helyed a világban. Ne foglalkozz most az élet nagy kérdéseinek megoldásával, inkább sportolj, mozogj, szórakozz. Lehetséges, hogy pont kocogás közben talál rád a nagy szerelem. Ha tartós párkapcsolatban élsz, itt az ideje, hogy kicsit több időt töltsetek egymással, válasszatok valami nyugodt, harmonikus programot.

Halak

Szerelem és vízpart-ez lesz az augusztusi hónap mottója. Ha egyedülálló vagy, biztosan a vízparton fogsz rátalálni a nagy Ő-re. A tenger számtalan csodálatos élményt tartogat számodra, hiszen te alapvetően a vízben érzed magad a legjobban.

tudasfaja.com

loading...