Kezdőlap EZOTÉRIA Ők a legpletykásabb csillagjegyek? Íme, a rangsor!

Ők a legpletykásabb csillagjegyek? Íme, a rangsor!

Természetes dolog, hogy szívesen megosztod az életed kevésbé publikus részeit a barátaiddal vagy kollégáiddal, hogy osztozhassanak az örömödben vagy bánatodban, de ha igazán bizalmas információról van szó, jobb, ha inkább résen leszel.

Nézd meg, hogy mely csillagjegyek a legnagyobb pletykagépek. Íme, a rangsor.

12# Halak

Néma, akár a hal. Ez jellemző rájuk, ha pletykálkodásról van szó. A legjobb titoktartók a világon és nem csupán a pletykálkodást kerülik, de még azokat sem viselik el könnyen, akik a környezetükben pletykálkodnak.

11# Vízöntő

Nagyon ritka, hogy valakiről a háta mögött beszélne, de ha ez elő is fordul, azt nem rossz szándékkal teszi és sosem ad tovább információt. Sokkal inkább a belső világa felé fordul.

10# Mérleg

A jegy szülöttei nagy gonddal válogatják meg a barátaikat és nem kedvelik azokat, akik pletykásak. Sokkal inkább szeretnek a mindennapi eseményekről beszélgetni és megosztani véleményüket másokkal.

9# Rák

Imádnak beszélgetni, akármiről legyen szó, de ide nem tartozik a mások kibeszélése a hátuk mögött. Ha idegenekkel beszélgetnek, akkor nem szeretnek a tárgytól eltérni.

8# Kos

A jegy szülöttei híresek arról, hogy bármit megtesznek a kitűzött céljaik elérése érdekében. Ezért ha pletykát kell terjeszteni ahhoz, hogy kedvezzenek maguknak, akkor gondolkodás nélkül megteszik. Ha ilyen előfordul, azt is nagy elővigyázatossággal teszik.


7# Ikrek

Egyáltalán nem zavarja, ha a barátai vagy kollégái magánéletéről kell beszélgetnie másokkal. Nagyon figyelmesen hallgatja a pletykákat, de mindig igyekszik megválogatni, hogy mit és kinek ad át.

6# Bika

Egyszerűen szeret beszélni és beszélgetni, főleg olyan témákról, amik érdekesek és pikánsak. Nem véletlen, hogy körbe van véve csupa “őszinte” emberrel.

5# Nyilas

Nagyon szívesen meghallgat téged, bármiről is legyen szó, sőt még tanácsot is készségesen ad számodra. Azonban ne lepődj meg rajta, ha rövid időn belül visszahallasz magadról információkat.

4# Bak

Egyszerűen teljesen odáig van azért, ha másokról hallhat információkat, sőt a legtöbben semmi szégyellnivalót nem találnak abban sem, ha kihallgatják mások beszélgetéseit.


3# Skorpió

A jegy képviselői szeretik úgy megközelíteni az egyes történeteket, hogy az számukra a legkedvezőbb legyen. Hajlamosak másokat lekicsinyelni, hogy ők jobb színben tűnhessenek fel.

2# Szűz

Imád információkat begyűjteni és azt a sajátos módján tovább adni. Ügyesen átfesti a sztorit, ha kell jobbra vagy rosszabbra. Attól függ, hogy milyen a viszonya az adott emberrel, akiről pletykál.

1# Oroszlán

Ezen jegy képviselői imádnak sztorikat mesélni és nem csak másokról, de még magukról is. Egyszerűen képtelenek titkot tartani.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...