Kezdőlap EGÉSZSÉG Nyelvünk és pajzsmirigyünk kapcsolata: ezt árulja el egészségünkről!

Nyelvünk és pajzsmirigyünk kapcsolata: ezt árulja el egészségünkről!

Nyelvünk és pajzsmirigyünk szoros kapcsolatban áll egymással, ugyanis egyetlen ránézéssel megállapítható, hogy pajzsmirigyünk megfelelően működik-e vagy sem!

Ha Valaki Egészséges, akkor nyelve rózsaszínes, nedves és sima .

Azonban, ha a nyelv Száraz, lepedékes, elszíneződött, esetleg fáj is, akkor lehetséges, Hogy pajzsmirigy alulműködés Áll a háttérben. Gyakori problema a megvastagodott, és repedezett nyelv, ilyenkor egészen biztosan Arra gondolhatunk, Hogy Valami Nincsen rendben a szervezetünkkel. Az such esetben legkevésbé gondolnak Arra AZ Emberek, Hogy pajzsmirigy problémájuk Lehel.

A világhírű orvos, Dr. David Brownstein elmondása szerint, megdöbbentő, Hogy AZ Emberek átlagosan 50% -at érinti EZ a Probléma.

A pajzsmirigy Egy Kisméretű mirigy, a nyak alsó felén található, és TÖBB Mint egy év szükséges ahhoz, Hogy Egy teáskanálnyi hormont létrehozzon. EZ a kis mennyiség szükséges ahhoz, Hogy a Szervezet anyagcseréje, a sejtek anyagcseréje, a sejtek növekedése és osztódása rendben Legyen.

A pajzsmirigy szabályozza a zsírok, Szénhidrátok és Fehérjék működését is. Termeli a Szervezet SZÁMÁRA szükséges forró és energiát, és segít abban, Hogy a megfelelő vitamin és ásványi anyag mennyiség felhasználódjon. A pajzsmirigy rendellenesség 59 különböző betegség okozója Lehel.

Ezt már olvastad: Errol árulkodik a lepedékes nyelv

A Következő tünetek utalhatnak pajzsmirigy rendellenességre:

– Fáradtság
– Fejfájás
– hideg kezek és lábak
– székrekedés
– Száraz bőr
– izomfájdalmak
– súlygyarapodás
– memóriavesztést
– hajhullás
– Magas koleszterin
– szívdobogásérzés
– Magas Vagy A legkedveltebb vérnyomás
– allergia
– rák
– szívbetegség
– Cukorbetegség

loading...