Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Nostradamus szerint árvíz pusztít majd Magyarországon – mutatjuk mit írt rólunk

Nostradamus szerint árvíz pusztít majd Magyarországon – mutatjuk mit írt rólunk

Hirdetés

Nostradamus próféciái szerint a 2019-es évben izgalmas események várnak a világra. A csillagász-asztrológus, misztikus jós Magyarországot is megemlítette a jövendöléseiben.

Szerinte ez az év az igazságszolgáltatás éve lesz a világban.
Néhány európai országban rendkívül nagy árvizek pusztítanak, a legnagyobb kárt hazánkban, Magyarországon okozzák, emellett Olaszország, Csehország és Nagy-Britannia is szenvedni fog ettől.

Hirdetés

Számos amerikai államban földrengések és hurrikánok pusztítanak majd, és fel kell készülniük a „Nagy földrengés”-re is, ami több mint 500 mérföld (805 km) hosszúságú területet érint majd.

Emberek

Globálisan mind az európai országok, mind az USA foglalkozik majd a bevándorlás kezelésének kérdésével, de a terrortámadások számának növekedésével kapcsolatos problémákkal is. A próféta azt is megjósolta, hogy az emberek képesek lesznek majd beszélni az állatokkal. Egyes szakértők szerint ez azt jelenti, hogy a technológia teszi ezt majd lehetővé a számunkra.

Felfedezések

2019 az új felfedezések éve lesz az egészségügyben. Az új felfedezések segítenek az emberi élet meghosszabbításában. Azok, akik olvasták Nostradamus próféciáit, azt állítják, ez arra utal, hogy az emberek 200 évig is élhetnek majd. Volt egy olyan írása is, hogy „miután megjelenik egy új motor, a világ olyan lesz, mint Bábel előtt”. Sokan úgy vélik, hogy a motor az internetet jelenti, és a technológia végül egy új globális nyelvet hoz létre.
Michel de Nostredame (1503–1566) Franciaországban született. IX. Károly francia király udvari orvosa, képzett asztrológus volt, de misztikus jósként lett igazán ismert. Az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatait A próféciák című könyvében hozta nyilvánosságra

Társadalom

Nostradamus próféciái szerint a megnövekedett vallási szélsőségek a Közel-Keleten és a világ különböző országaiban zavart és háborúkat eredményez majd, ami sokakat arra kényszerít, hogy elhagyják az országukat és menedéket keressen Európában. A globális felmelegedés számos fegyveres konfliktust fog okozni. Egy stratégiai lépés révén Kína lesz az új világvezető.

Az eljövendő III. világháború két szuperhatalmat alakít majd ki, és 27 évig tart. A próféta úgy gondolta, hogy a III. világháború az utolsó pápa halála után kezdődik.

Hirdetés