Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Nostradamus megjósolta a háborút: több rettenetes dolgot is jövendölt 2022-re

Nostradamus megjósolta a háborút: több rettenetes dolgot is jövendölt 2022-re

Hirdetés

A XVI. században élt Nostradamus igazi polihisztor volt, korának neves orvosa, gyógyszerésze, asztronómusa (csillagásza) volt, de egyben asztrológusként és jósként is ismertté vált.

 

Hirdetés

Ma már azonban leginkább csak az utóbbi jut eszébe Nostradamus nevéről, mivel ködösen megfogalmazott “Próféciái” (más néven (A Centuriák) közül igen sok olyan van, amely követőinek érvelése szerint teljesültek és teljesülnek ma is.

Úgy gondolják, hogy Nostradamus előre látta pl. Napóleon regnálását, a világháborúkat, vagy akár az atombombát, a Kennedy-gyilkosságot, illetve a Holdra szállást, valamint még számos más történelmi eseményt.

Míg mások úgy gondolják, hogy a ködös próféciákba csak azt nem lehet belemagyarázni, amit az ember nem akar.

És hogy mit jósolt 2022-re? Nos, többek között:

  • atomrobbanást
  • éhínséget
  • háborút
  • meteorzáport.

Híveinek elemzése szerint 2022-re saccolta azt az évet, amikor Európát háború és éhínség éri el.Népvándorlásokat, a fegyveres összetűzések csúcspontját szintén erre az évre jövendölte a jós a fent hivatkozott értelmezés szerint. További természeti katasztrófákat és kártékony aszteroidazáporokat szintén jósolt…

Van azonban pozitív fordulat is: beáll majd három nap sötétség, és ez segít abban, hogy a háborúk véget érjenek, és az emberekbe visszatérjen egymás iránt az együttérzés.

Ha az előbbiekben nem is, de a legutolsóban remélhetőleg igaza lesz! Becsüljük meg jobban egymást!

Nostradamus sajnos nem az egyetlen világhírű jós, aki szerint 2022 tragikus évnek ígérkezik: a bolgár médium, Baba Vanga is igazi katasztrófának tartotta ezt az esztendőt. Jóslatai közül egy már be is következett.

Neked mi a véleményed?

Hirdetés