Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Nostradamus 2020-as jóslata 4 csillagjegyet érint keményen:

Nostradamus 2020-as jóslata 4 csillagjegyet érint keményen:

Hirdetés

Nostradamus, a 16. században élt francia asztrológus, gyógyszerész és misztikus jós leginkább az úgynevezett próféciáiról, jövőre vonatkozó pár soros verseiről vált ismertté az egész világon.

 

Hirdetés

Követői szerint pontosan megjósolt számos, 20. és 21. századi eseményt is. Mivel elsősorban asztrológus volt, a csillagjegyek számára is jósolt a távoli jövőre vonatkozóan. 2020-ra az alábbi csillagjegyek kaptak tőle jóslatot:

Kos: nagyon sok minden történt már veled az egész életed során, te azonban mindig derekasan helytálltál, sosem adtad fel, és bárhogyan is indul 2020, végül elnyered majd, amiért megküzdöttél! Remek időszak kezdődik, mágnesként vonzod majd magadhoz a pénzt, és most nagyon is érdemes új dolgokba fognod, mert azokat siker koronázza majd!

Oroszlán: a rossz dolgok után most végre egy olyan időszak következik, amelyben sikert sikerre halmozol majd! Az elmúlt években vetettél, most pedig aratod sikert: megtalálod a helyed, a számításod, mind a magánéletben, mint pedig az anyagiak terén! Ez nem csupán szerencse: nagyon megdolgoztál érte, tudd elfogadni a jót, mert Te igazán megérdemled!Mérleg: a sok bizonytalanság, őrlődés, és meg nem becsült munka után, itt az idő végre a pozitív irányú változásra. A negatív érzelmek, félelem, harag a múlté lesznek, sokkal kiegyensúlyozottabbá válsz, és ez azért is jó, mert neked ez az alap állapotod! Igazán megérdemled a jót, ne taszítsd el magadtól!

Nyilas: ez az év olyan fordulatot hoz, amelynek köszönhetően végre olyasmivel foglalkozhatsz, ami igazán érdekel. Ennek megfelelően sikert és megbecsülést fogsz vele szerezni, vége az egy helyben topogásnak, és végre a gyorsítósávban találod magad! Sokkal több pénzt fogsz tudni keresni, önbizalmad pedig jelentősen megerősödik!

Kívánjuk, hogy minden pozitív jóslat beteljesedjen! Kövessük a belső iránymutatást, és magunkban fogjuk érezni, hogy sikerrel jártunk! Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Hirdetés
loading...