Kezdőlap EZOTÉRIA A nők 7 boldogság törvénye

A nők 7 boldogság törvénye

Hirdetés

Napjainkban, ebben a felgyorsult, és információáradattal teli világban elég nehéz elérni az áhított boldogságot. Ha ideig-óráig beköszönt is hozzánk, gyorsan tovaillan. Mit tehetünk annak érdekében, hogy boldogok és kiegyensúlyozottak legyünk?

A zen nők 7 boldogság törvénye:

Hirdetés

1.Segítsünk másokon, amikor csak tudunk

-érdemes kipróbálni: ha önzetlenül segítünk másokon sokkal jobban fogjunk érezni magunk a bőrünkben. Ha mindenki egy kicsit is betartaná ezt a törvényt, a világ sokkal jobb hely lenne. Érdemes kipróbálni, milyen felemelő érzés a segítségnyújtás.

2.Tiszteljük a kötelezettségeinket

-úgy tűnhet, hogy napjainkban mindenütt káosz uralkodik. Tele vagyunk információkkal, eseményekkel, rohanunk, és semmit nem tudunk tökéletesen elvégezni, a nap végén pedig lelkiismeret furdalással fekszünk le. Ha valakinek valamit megígérünk, az legyen az első, hogy szavunkat betartjuk. A vállalt kötelességeinket akkor is tartsuk be, ha éppen nincsen hangulatunk hozzá.

3.Tegyünk valamit a kényelmünkért

-a pénz önmagában nem boldogít, de, ha olyan dolgokra használjuk, melyek elégedettségünket szolgálják, akkor máris jó úton haladunk a boldogság felé. Vegyünk egy kényelmes kanapét, egy puha pokrócot, jó könyveket, vagy menjünk el egy wellnessbe.

4.Legyünk hitelesek és őszinték

-gyakran hallgatjuk el az igazságot csak azért, hogy nehogy megsértsünk másokat. Ezek a dolgok pedig mind a tudatalattinkban raktározódnak el, és ezzel csak magunknak ártunk. Nem kell vitatkozni, de mondjuk el a véleményünk civilizáltan. Ne cipeljük a terheinket magunkkal, mondjuk ki.

5.Nem számít, ki a hibás

-a legfontosabb az, hogy, ismerjük be, ha tévedtünk, és javítsuk ki a hibánkat. Vegyük ki részünk a dolgokból, viselkedjünk felelősségteljesen.

6.Ne viselkedjünk áldozatként!

-ha nem érezzük jól a bőrünkben, hajlamosak lehetünk arra, hogy a szeretet kivívása érdekében állandóan áldozatként tekintsünk magunkra. Ha veszítettünk, tanuljunk a helyzetből, álljunk fel, mosolyogjunk, és menjünk tovább.

7.Mindig bocsássunk meg magunknak, és másoknak!

-tanuljuk meg a megbocsátást, nem élhetünk haraggal a szívünkben. Szeressük, gondolatban öleljük át magunk, bármit is követtünk el. Ugyanígy bocsássunk meg másoknak is, ez lelkileg szabaddá tesz!

Hirdetés