Kezdőlap Egyéb Nézd meg ezt a 4 vonalat a tenyeredben, meglepő dolgokról árulkodnak!

Nézd meg ezt a 4 vonalat a tenyeredben, meglepő dolgokról árulkodnak!

Hirdetés

A tenyér vonalainak elemzésével és a tenyérben lévő jövő kiolvasásával számos tudományág és sok szakember foglalkozik. Vannak akik rendszeresen jósoltatnak a tenyerükből, hogy megtudják jövőjüket.

Azonban nem csak a jövőnkről tudhatunk meg dolgokat, ha a tenyerünk vonalait kezdjük el elemezni, hanem a személyiségünkről, rejtett jellemvonásainkról is tudomást szerezhetünk.

Melyik tenyér?

A tenyérjóslás akkor a legpontosabb, ha mindkét kezed vonalait megnézed.

Hirdetés

A passzív kezed (jobb kezeseknek a bal keze, bal kezeseknek a jobb keze) vonalai az öröklött tulajdonságaidról árulkodnak, míg az aktív kezed vonalai arról, hogy mit változtattál ehhez képest.

Ha nagy az eltérés a két tenyér vonalai között, az azt jelenti, hogy sokat dolgoztál azon, hogy fejleszd önmagadat.

1. vonal: szív vonal

A szív vonal az ábránkon egyes számmal jelölt, kék színű vonal, ami a szerelmi életedről árulkodik. Ha rövid, halvány, vagy nagyon egyenes, azt jelenti, hogy a romantika nem különösebben fontos a számodra, és valószínű, hogy inkább logikus döntéseket hozol a szerelmi életedben is.

Ha viszont a vonal hullámos, erős, vagy sok más vonal taglalja, akkor a szerelmi életed igazi hullámvasút lehet. Ha a szívvonalad a mutató ujjad aljánál kezdődik, akkor az azt jelenti, hogy válogatós vagy, amikor a kapcsolatokról van szó, ha pedig keresztezi az életvonaladat, akkor neked bizony könnyű összetörni a szívedet.

2. vonal: fej vonal

Zölddel és kettes számmal jelöli az ábránk a fej vonalat, ami a kommunikációs stílustól kezdve az intellektuson át egészen a tudásszomjig, tanulási képességig sok mindenről árulkodik. Ha a vonal halovány, akkor elképzelhető, hogy nehezen koncentrálsz nem könnyű hosszú távon fejben tartanod dolgokat, és hajlamos vagy álmodozni.

Ha azonban a vonal mély és határozott, akkor összeszedett ember vagy, akinek nincs gondja a tanulással. Ha a vonal rövid, akkor praktikus ember vagy, aki nem foglalkozik apróságokkal, ha pedig a vonal hosszú, akkor valószínűleg sikeres vagy, de hajlamos lehetsz egy kicsit az önzésre.

3. vonal: élet vonal

A harmadik, sárga vonal jelöli a tenyereden futó életvonalat. A halovány vonal kevés életerőt, gyorsan fogyó energiát jelez, míg a különösen mély életvonal azt sugallhatja, hogy az illetőnek nem volt nehéz életútja, minden simán zajlott körülötte.

A törések az életvonalon komoly változásokat jeleznek az életmódodban, ha pedig vonalak vagy karikák szabdalják az életvonaladat, az azt jelentheti, hogy az életed sok váratlan helyzetbe sodor majd, az utad meglepő fordulatokat tartogat.

Ebből a vonalból szoktak az élettartamra is következtetni, bár értelemszerűen ezzel a jóslással különösen óvatosan kell bánni: azt mondják, ha valakinek sok vonal fut az élet vonala helyén, az hosszú életet, sok energiát jelez, és azt, hogy sok nehézséget, betegséget is le tudnak gyűrni.

4. vonal: sors vonal

A negyedik, lila vonal a sors vagy végzet vonala. Ez a vonal mutatja meg azokat az eseményeket, amelyekre kevés hatásod van, mégis komoly befolyással lesznek az életedre.

Ez a vonal nem feltétlenül fut végig mindenki kezén, akiknél azonban mély a vonal, azok sok sorsszerű fordulatra számíthatnak az életük során. Ha a sors vonal az élet vonal elejéhez kapcsolódik, az azt jelzi, hogy különösen erős személyiség vagy, aki képes megvalósítani önmagát, és már fiatalon a kijelölt útján halad.

Ha középen fut bele, akkor az életed közepén jöhet el egy sorsszerű fordulat. Ha a sors vonalad a hüvelykujjad felé fut, az erős kapcsolatot mutat a családoddal és a barátaiddal. A törések, kanyarok ezen a vonalon mind egy különös, rajtad kívül álló változást jeleznek elő.

Hirdetés
loading...