Kezdőlap EZOTÉRIA Nézd meg a tenyered és keresd meg ezt a vonalat! Meglepő dolgokat...

Nézd meg a tenyered és keresd meg ezt a vonalat! Meglepő dolgokat árul el rólad!

A kezeink nagyon sok dolgot elárulhatnak rólunk. Nincs két egyforma kezű ember. Ha beletekintünk a tenyerünkbe, észrevehetjük, hogy mennyire változatosan barázdált lehet. A következő érdekes teszt a tenyerünkben található szívvonalat veszi alapul.

A szívvonal sokat elárul arról, hogy hogyan fejezzük ki az érzéseinket, illetve hogyan viszonyulunk a kapcsolatokhoz és a szerelemhez. Annyit kell tenned, hogy megvizsgálod a szívvonaladat és megkeresed az ábrák közül, melyikhez hasonlít a legjobban.

Lánc-szerű szívvonal

Ez azt jelzi, hogy nagyon érzékeny típus vagy, aki könnyen a szívére vesz dolgokat. Nehezen tudod kifejezni az érzelmeidet, és ha azt érzed, hogy a dolgok nem az általad elvártak szerint alakulnak, azonnal gyorsabban kezd verni a szíved. A párkapcsolati elköteleződés kissé megrémít. Hajlamos vagy szívvel kapcsolatos egészségügyi problémákra.

Szívvonal véget ér/elhalványul a középső ujj alatt

Ez annak a jele, hogy nem vagy túl érzelmes típus. Nem hatnak meg könnyen a környezetedben történt események, ha azok nem kirívóan jelentősek. Jellemzően magányos farkas típus vagy, aki nem viseli könnyedén, ha valaki bele akar avatkozni az életébe. Erősen koncentrálsz a karrieredre és a személyes céljaid elérésére, ezért mások szemében gyakran tűnhetsz egoistának.

Szívvonal sok felfelé / lefelé irányuló elágazással

Ezek az elágazások erőteljesen árulkodnak a szerelmi életedről. Ha az ágacskák főként felfelé mutatnak, akkor az azt jelzi, hogy a szerelemben nagyon sikeres vagy és sok boldogság jut ki részül neked ezen a téren. Ha viszont főként lefelé tartó elágazásokat látsz, akkor éppen ellenkezőleg, elég gyakran ér csalódás és ábrándulsz ki a potenciális jelöltekből.

Függőleges vonalak által keresztezett szívvonal

Ez annak a jele, hogy nagyon nehezen kezeled az érzelmeidet és azokat nem vagy képes kimutatni a megfelelő szituációkban a megfelelő személyeknek. Ugyanakkor utal arra is, hogy szívvel kapcsolatos betegségben szenvedsz vagy könnyen hajlamos vagy rá, hogy ez idővel kialakuljon.

Ívesen görbült szívvonal a mutatóujj irányában

Ha ilyen szívvonalad van, az azt jelenti, hogy idealista típus vagy. Nagyon kedveled a környezetedben lévő embereket és bármikor önzetlenül segítesz rajtuk. Hasonlóan önzetlen vagy egy párkapcsolatban is. Megfelelően ki tudod fejezni az érelemeidet és könnyen alakítasz ki barátságot másokkal.

Törések a szívvonalon

Ez nem túl jó jelnek tekinthető. Komoly lelki traumát mutat. Ha töréseket tapasztalsz, az azt jelenti, hogy olyan sérelmek érnek az utadon, amelyek alapjaiban megváltoztathatják az élethez való hozzáállásodat.

Egyenes szívvonal

Ha ilyen a szívvonalad, az azt jelenti, hogy nagyon könnyen esel szerelembe és bármit képes vagy feláldozni a másik félért, önmagad igényeit teljesen a háttérbe szorítva. Ezzel egyetemben nem tudod könnyen kimutatni az érzelmeidet mások felé. Legszívesebben mindent magadban tartasz.

Pontok / foltok a szívvonalon

Ha pontokat, pöttyöket veszel észre a szívvonaladon, az azt jelenti, hogy nagymértékű stressz érhet az életedben, amelynek egy szívvel kapcsolatos betegség lesz a kimenetele. Minél nagyobb ez a pont, annál intenzívebb lehet a probléma.

tudasfaja.com

loading...