Kezdőlap EZOTÉRIA Neved különleges tulajdonságokat fed fel rólad! Rád is igazak ezek?

Neved különleges tulajdonságokat fed fel rólad! Rád is igazak ezek?

Születéskor minden ember egy egyedi család-és keresztnevet kap. Ezentúl így hívják őt, és egyáltalán nem véletlen, hogy pontosan ezt a nevet kapta. Minden betűnek külön jelentése, és rezgésszintje van az illető ember életében.

Ha megváltoztatjuk a nevünket, férjhez megyünk, vagy egész életünkben egy bizonyos beceneve szólítanak, akkor a név rezgésszintje is változni fog. És ez már nem biztos, hogy harmonizálni fog az életükkel. A nevünket alkotó betűk 5 különböző aspektusból világítanak rá az életünkre!

1. Belső tulajdonságok

A nevünkben levő magánhangzók összessége adja ezt az aspektust. A belső erőről, a bennünk rejlő képességekről, motivációról, és hajlamokról árulkodik.

2. Külső tulajdonságok

A mássalhangzók összessége adja ezt az aspektust. Arra lehet következtetni, hogy milyen benyomást keltünk, milyen hatással vagyunk másokra szociális, és szakmai szempontból.

3. Életcél

Az előző két aspektus összességéből adódik ez a réteg. Kiderül, hogy milyen szerepünk van a társadalomban. A tudatalatti terveink, és az életcélunk olvasható ki a mássalhangzók, és a magánhangzók összességéből.

4.Egyéniség

A felső kategóriákban kapott számok elosztása adja ezt az aspektust. Az illető személy erősségeire, és gyengeségeire tudunk következtetni belőle.

5.Jellem, készség

Az egyéniségünkről árulkodó számok csoportosítása adja ezt az aspektust. Kiemelkedő képességeinkről, és hajlamainkról árulkodik.

A névelemzés tudománya szerint fontos tudni azt is, hogy bármikor, bárhol, ha kiejtjük a nevünket velünk összhangban levő energiákat hozunk létre, közvetítünk. A védikus névelemzés szerint, a nevünkben levő minden hang egyedi, és egy sajátságos energiaszinttel rendelkezik.

Szerző: tudasfaja.com

loading...