Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A férfi nem találta a műfogsorát, majd az asztal alá nézve a...

A férfi nem találta a műfogsorát, majd az asztal alá nézve a kutyája vadi új mosolyt villantott

A kutyák állandóan elcsennek olyan dolgokat, amiket nem lenne szabad, igaz? Kaja, zokni, cipő, papucs és még sorolhatnánk. Nos, az egyik négylábú ennél magasabb szinten űzi az ipart, amit be is bizonyított.

Egy Twitter felhasználó, aki Eunice néven van jelen, megosztott egy fotót a kutyájáról, Maggie-ről, aki az édesapja műfogsorát csórta el. Mivel egy Shih Tzuról van szó, ezért annak az esélye, hogy ezt észrevétlenül elrejtse a szájában, elég kicsi volt.

Eunice a kép alatt megírta a sztorit is: 

“Gyerekek! A kutyám, Maggie ellopta az édesapám műfogsorát, miközben ő elszenderedett (sértette az ínyét, ezért kivette délutánra) és amikor felébredt, így találta őt. Teljesen kész vagyok!”

Eunice apja kényelmetlenül érezte magát a műfogsorral szájában és kivette, majd elszundított. Ott látta meg a kis négylábú a hatalmas lehetőséget. Amikor a papa felkelt, Maggie épp az asztal alatt volt a nappaliban, vakítóan fehér, új mosolyával.

Olyan szerencsésen sikerült a szájába venni a műfogsort, mintha a sajátja lenne. 😀

“Sírtam a nevetéstől, amikor megmutattam a kollégáimnak.” – mesélte Eunice, amikor az édesapja átküldte neki Maggie-ről a képet.

Végül a papa vett magának egy új pár műfogsort.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...