Kezdőlap EZOTÉRIA Nem sok jót ígér a csillagjegyek számára a novemberi kínai horoszkóp! Rád...

Nem sok jót ígér a csillagjegyek számára a novemberi kínai horoszkóp! Rád mi vár?

A november az egyik legszebb hónap, hiszen általában már lázas készülődéssel telik, főleg annak, aki idejében kész akar lenni karácsonyra. Így az év vége felé pedig nem csak készülődésre, de számadásra is sor kerül.

A kínai horoszkóp szerint ez vár ránk novemberben!

Kígyó

Használd okosan az eszed, és akkor képes leszel minden feladatot könnyedén teljesíteni. Álmaid valóra válnak ebben a hónapban, és végre egy boldogabb életet élhetsz. A dolog lényege abban rejlik, hogy próbáld felkelteni mások érdeklődését.

Ahhoz, hogy sikeres legyél, tölts néhány nyugodt napot egyedül, meditálj, gondold át, hogy mi is a legfontosabb dolog számodra. Egy komoly választás előtt állsz, ami nagyban megváltoztatja az életed.

Sárkány

Itt az ideje, hogy kérj egy kis segítséget. Ne akarj mindent egyedül megcsinálni, mert nem lesz energiád rá. Lásd be, hogy vannak olyan dolgok, amikhez mások jobban értenek, és együtt sokkal hatékonyabbak lehettek.

Kecske

Válogasd meg egy kicsit jobban, hogy kivel barátkozol, lehetséges, hogy valaki hátba fog szúrni. Hallgass jobban az ösztöneidre.

Majom

Új üzleti lehetőségek nyílnak meg számodra, és ezáltal komoly pénzforrásra számíthatsz. Azonban vigyázz arra, hogy a pénz bűvöletében ne hanyagold el teljesen a magánéleted sem.

Kakas

Úgy tűnik, hogy a szakmai életed egy kissé “rátelepedett” a magánéletedre, fogd egy kicsit vissza magad, és csökkents a túlóráid számát. Máskülönben könnyen kiégés lehet a vége, és a kedvesed is megelégelheti a dolgokat.

Kutya

Légy egy kicsit figyelmesebb a szeretteiddel, hiszen az utóbbi időben kissé elhanyagoltad őket. Nem csak neked, de nekik is nagy szüksége van rád ebben a hónapban.

Vaddisznó

Ebben a hónapban arra kellene egy kis időt szentelned, hogy kibeszéld az eddig felgyülemlett problémákat a családtagjaiddal, és barátaiddal. Meglátod, utána minden sokkal könnyebb lesz!

Patkány

Ne hanyagold el az egészséged, légy óvatos. A legjobb az lenne, ha elmennél egy szűrővizsgálatra, most mindenkinél fontosabb kell legyél önmagad számára.

Bivaly

Kisebb nehézségek adódhatnak a munkád területén, de ne add fel, menj csak tovább tudatosan a kijelölt célod felé. Meglátod, lejár ez a nehezebb időszak, és minden rendeződni fog.

Nyúl

Légy óvatos, tervezd meg tudatosan, hogy mennyit és mire költesz ebben a hónapban. Egy kis befektetéssel komolyabb összegre tehetsz szert, de gondold jól meg, mire költöd.

Tigris

Mindig szereted az irányító szerepét játszani, de ebben a hónapban jó lenne, ha egy kicsit visszafogottabb életet élnél. Próbálj visszatalálni a belső énedhez, pihenj, meditálj, lazulj el.

tudasfaja.com

loading...