Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Nem mindenkinek van ilyen vonala. Neked mégis? Akkor nézd meg mit jelent!

Nem mindenkinek van ilyen vonala. Neked mégis? Akkor nézd meg mit jelent!

Hirdetés

A tenyerünkön található vonalak sok mindenről árulkodnak a sorsunkkal és a jövőnkkel kapcsolatban. Mivel nincs két egyforma sors, így nincs két egyforma tenyér sem. Ez vonatkozik arra a vonalra is, ami a képen jól látható, nem mindenkinek van ugyanis ilyen.

 

Hirdetés

Ha te mégis látsz a tenyereden és kíváncsi vagy mit takar, akkor most megtudhatod, miben más az életed a másokétól!

Nagyon érzékeny személyiség vagy, aki ha fogalmazhatunk úgy, mondhatja magát szerencsésnek is. Ez azt jelenti, hogy lesz vagy volt egy olyan nagy szerelmi csalódásod, ami megváltoztatja az életedet. Nem végzetes ez a csalódás, sokkal inkább tanító jellegű, amit azért kell átélned, hogy utána átértékelődjenek benned a dolgok és változtass az életeden. Sikeresen átvészeled ezt az időszakot, bár sok szenvedésed lesz benne, de végül, visszatekintve később az egészre hálás leszel a megélt fájdalmakért, hogy azzá válhattál, aki most vagy.

Vár még rád nagy szerelem az életben ezután a csalódás után, amit majd meg fogsz látni sokkal szebb és jobb lesz, mint a korábbi. Át kell esned ezen a kemény dolgon, hogy tudd majd értékelni azt a személyt, aki melletted van.


Nem szabad negatívnak megélned tehát azt, ha ilyen vonalat látsz a tenyereden, sőt, építkezned kell majd a tapasztalatokból, ettől leszel különleges és ettől lesz majd boldogabb életed a későbbiekben, mint másoknak.

Az, hogy ez időben és térben mikor következik be, nehéz meghatározni, ha már átélted ezt, akkor nem új számodra a dolog, viszont ha még nem, akkor ha bekövetkezik, tudni fogod mi miért van!

Szerző: tudasfaja.com

 

Hirdetés