Kezdőlap AKTUÁLIS Nem hiszel majd a szemednek – Itt a teljes lista, ők lesznek...

Nem hiszel majd a szemednek – Itt a teljes lista, ők lesznek az Ázsia Expressz új játékosai

Hirdetés

A TV2 népszerű kalandrealityje, az Ázsia Expressz idén is izgalmas és fordulatos kalandokat ígér a nézőknek.

 

Hirdetés

A csatorna nemrégiben bejelentette a versenyre induló sztárpárok névsorát, és a lista több izgalmas nevet tartalmaz, mint valaha.

Az idei évben ismét rengeteg ismert személyiség teszi próbára magát a Fülöp-szigeteken és Tajvanban zajló kalandban. A versenyzők között ott lesz a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András, akik az otthon kényelmét hátrahagyva vágnak neki a kihívásokkal teli útnak.Emellett a Dancing with the Starsban összejövő párok is képviseltetik magukat a versenyen, köztük Krausz Gábor és Mikes Anna is. A fiatal párok mellett olyan ismert arcok is helyet kaptak a versenyen, mint Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, valamint Jolly és Szuperák Barbara is.

Az Ázsia Expressz történetében először idén a nézők is beleszólhatnak a verseny alakulásába. A TV2 Play oldalán lehetőségük lesz szavazni vasárnap éjfélig arról, hogy melyik párosnak szurkolnak leginkább az idei kalandban.Az eredménytől függően a versenyzők sorsa alakul majd, és az is kiderül, hogy kinek indul nehezebben, kinek könnyebben a verseny.

Az Ázsia Expressz idei évadja ígéretesnek ígérkezik, és a nézők már alig várják, hogy követhessék a sztárpárok kalandjait a kamera előtt és mögött egyaránt. A verseny minden bizonnyal izgalmas és felejthetetlen élményeket tartogat mind a versenyzők, mind pedig a nézők számára.

Hirdetés