Kezdőlap AKTUÁLIS Nem hiszel a szemednek – ilyen a teste Détár Enikőnek 60 évesen

Nem hiszel a szemednek – ilyen a teste Détár Enikőnek 60 évesen

Hirdetés

Détár Enikő kétségtelenül a mai napig egyik legnépszerűbb és legkedveltebb magyar színésznő, aki még mindig elképesztő formában van.

 

Hirdetés

A színésznő idén év elején töltötte be a 60-at, de ezt szinte senki nem mondaná meg róla, különösen a legújabb, szexi bikinis fotóját látva.

Spanyolországi vakáció

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Détár Enikő férje, Péter társaságában összecsomagolt, és Spanyolország felé vették az irányt. A fotók alapján épségben meg is érkeztek, és a tengerparti pihenés során készült bikinis fotók gyorsan elnyerték a követők tetszését.

Rajongói dicséretek

Enikő bikinis fotói rengeteg bókot kaptak. Egyik követője például így fogalmazott:„Még mindig az egyik legszebb színésznőnk!”

Családi támogatás

A színésznő fia, Rékasi Zsigmond is megdicsérte édesanyját, amiért ilyen remek formában van.

„Bombajó a formád Édesanya!” – írta szívecskék kíséretében.

Példaértékű titnesz és vitalitás

Détár Enikő elkötelezettsége az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás iránt példaértékű. Az, hogy 60 évesen is ilyen formában van, bizonyítja, hogy a kor nem akadály a vitalitás megőrzésében.

Enikő inspirációt nyújt mindazoknak, akik szeretnének aktívan és egészségesen élni, bármilyen életkorban.

Jövőbeli tervek

Bár a spanyolországi vakáció most előtérbe került, Détár Enikő továbbra is aktívan dolgozik és szerepel a színházakban és a televízióban.Rajongói biztosak lehetnek benne, hogy a színésznő még sokáig jelen lesz a magyar művészeti életben, és továbbra is hozza a tőle megszokott magas színvonalat.

Détár Enikő mostani bikinis fotói csak megerősítik azt, amit sokan már régóta tudnak: a színésznő elképesztő formában van, és továbbra is az egyik legnagyobb kedvenc a magyar közönség körében.

Hirdetés