Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Nem fogod elhinni miből készül az idei év legmenőbb karácsonyi dekorációja!

Nem fogod elhinni miből készül az idei év legmenőbb karácsonyi dekorációja!

Hirdetés

Ha követni szeretnéd a legújabb karácsonyi trendet, akkor most mutatjuk, hogy mit kell tenned! Nagyon költséghatékony, fillérekből bármikor elkészítheted ezeket a gömböket!

A gyerekek is imádni fogják, ha közösen készítitek el ezeket a mutatós gömböket. A hosszú délutánokon nagyon jó móka lesz, ráadásul a kézügyességük is fejlődik. Vásárolj egy pár doboz fogpiszkálót, és kezdődhet is a gömbgyártás.

Hirdetés

Készíthetsz különböző méretű gömböket, sőt a fogpiszkálók sűrűségével is játszhatsz. Minél sűrűbben teszed egymásmellé a fogpiszkálókat, annál mutatósabb gömböket tudsz kialakítani. Használd a fantáziád!

Hozzávalók:

  • sok fogpiszkáló
  • hungarocellgolyó
  • festékspray
  • szalag

Elkészítés:

Válaszd ki a megfelelő méretű golyót, egy kis drótdarabot meghajlítva nyomj bele, ha később majd fel szeretnéd akasztani.

Szúrd bele olyan mélyen, amennyire csak tudod. Nyomj át rajta egy darab szalagot, és bogozd meg, ennélfogva fogod majd felakasztani.

A fogpiszkálókat szurkáld bele a hungarocellbe, vigyázz, hogy ne legyenek túl közel egymáshoz. A mutatós gömb, pont úgy fog kinézni, mint egy süni.

Mikor elkészültél fújd le egy hóspray-el, vagy arany színű spray-el. Nagyon mutatós, érdemes nekifogni az elkészítésének!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés