Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Nem értette miért betegszik meg újra és újra a gyermeke. Amikor meglátta...

Nem értette miért betegszik meg újra és újra a gyermeke. Amikor meglátta a cumisüveget, majdnem sokkot kapott!

Hirdetés

A kisebb gyerekeknél egy bizonyos pontig “természetes”, hogy folyton betegeskednek. Alig lábalnak ki a hűlésből, és az óvodai közösségben máris egy újabb vírust szedhetnek fel. Azonban, ha a gyerek, látszólag semmi ok nélkül, állandóan beteg, felmerülhet a jogos kérdés, hogy vajon mi okozza a problémát. Egy aggódó szülő, akinek gyereke egyfolytában beteg volt, meglepő eredményre jutott.

 

Hirdetés

Penny Powell nemrég hihetetlen fotókat osztott meg a Facebookon. Mivel legjobb barátjának a gyereke állandóan beteg volt, gondolkozni kezdtek a szülők, hogy vajon mi lehet az oka. Az apa egy nap, mivel igencsak fura szagot érzett, szétbontotta a gyerek kedvenc csőrös üvegét.Alig hittek a szemüknek, amikor meglátták, hogy milyen bacilus-és vírustelep rejtőzik a praktikus műanyag csőr alatt. A csőrös rész, egy jól záródó, és szigetelő műanyag lappa volt rögzítve, annak érdekében, hogy a gyerek nehogy lenyelje. Amikor ezt szétszedte az apa, a szavuk is elállt, hogy milyen kosz rejtőzött alatta.

A Facebookra posztolt figyelemfelkeltő kép láttán több szülő is ellenőrizte a gyereke üvegét, és kiderült, hogy mindannyian ugyanazt a márkájú terméket használják.Felháborodásukat kifejezték a cég irányába is, melyre a következő válasz érkezett: “amit jeleztük azt a termék tájékoztatójában is, az üvegből semmilyen cukros, vagy sűrű ital nem fogyasztható, leginkább tiszta víz fogyasztására ajánlott. Ha valaki tejet, gyümölcslevet, vagy sűrű, pépes italt ad a gyerekének, akkor ajánlott rögtön, és alaposan kimosni az üveget”.

Fontos, hogy bármilyen ehhez hasonló jól záródó üveget használunk a gyerek számára, időnként szedjük darabjaira, és alaposan fertőtlenítsük ki. A lerakódás, és a penész allergiát, arcüreggyulladást, asztmát, köhögést, szemgyulladást, légúti problémákat okozhat.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés