Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Neked milyen az életvonalad? Mutasd a tenyered és eláruljuk milyen sors van...

Neked milyen az életvonalad? Mutasd a tenyered és eláruljuk milyen sors van megírva!

A tenyérelemzés, tenyérjóslás egy ősi mesterség és a szakértői mind szentül meg vannak győződve róla, hogy a tenyerünk, az ujjaink formája és a tenyérvonalaink rengeteg dolgot elárulnak a személyiségünkről és az életutunkról.

Richard Webster mentalista, hipnotizőr és bestseller szerző egyik könyvében részletesen is foglalkozik az életvonal jelentőségével. Meghatározása szerint 3 fő életvonal típus létezik, amelyek mindegyike befolyásolja az adott személy temperamentumát.

1# Félkört lerajzoló életvonal

Ezek a személyek tele vannak energiával és lelkesedéssel. Semmilyen nehézség nem tudja őket megzavarni, könnyedén és higgadtan vesznek mindent, amit a sors az utukba sodor. Nagyon nyitottak, akik szívesen megosztják pozitivitásukat a környezetükkel. Olyan energiaforrások, melyek beragyognak mindent és mindenkit. Sokan elcsodálkoznak, hogy honnan nyerik a dinamizmusukat.

2# Az életvonal, amely közel van a hüvelykujjhoz

Az ilyen személyek energiája gyakran alacsony szinten van. Nem túl dinamikusak és kezdeményezőek, sokkal inkább passzívak. Az élet hozta nehézségeket nem kezelik könnyen, gyakran összezavarodnak és leblokkolnak miattuk. Ilyenkor az erejüket is hajlamosak elveszíteni és nem tudják, mit lépjenek. Könnyen kétségbeesnek, és ilyenkor támogatásra van szükségük.

3# Életvonal, amely nem rajzol félkört és távol van a hüvelykujjtól

Ez a személyiség változékony, akár az időjárás. Egyik nap harmonikus, energikus és úgy érzi, hogy bármire képes, bármilyen problémát meg tud oldani és bármit el tud érni, amit a fejébe vesz. A másik nap ennek a szöges ellentéte. Képes bezárkózni a négy fal közé, elkedvetlenedni és minden rosszért az életében másokat hibáztatni.

Egyéb életvonalhoz kapcsolódó vonalak

Az életvonal testvérvonala

Ha az életvonalad mellett látsz egy kisebb vonalat, az azt jelenti, hogy az életedben eljutottál egy pontra, ahol őrangyalod vigyázott rád. Komoly nehézségek adódtak/adódnak az életedben, de védelem alatt álltál/állsz majd.

Stressz vonalak

Ha ilyen kisebb barázdákat látsz a tenyereden, akkor az azt jelenti, hogy sok stresszel kell megküzdened az életed során vagy szorongás nehezítette/nehezíti az életedet. Vannak, akiknek az a terület sokkal simább, mint másoknak.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...