Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Neked milyen az állad formája? Jól figyelj, mert ezt árulja el!

Neked milyen az állad formája? Jól figyelj, mert ezt árulja el!

Hirdetés

Van, akinek hegyes az álla, van, akinek pedig szögletes, vagy éppenséggel karcsúan ívelt, nincs a világon két egyforma állú ember.

 

Hirdetés

Azonkívül, hogy az állunk formája az arcunk vonalát megszabja, szakértők szerint belső tulajdonságainkra is lehet belőle következtetni.
Nézzük, milyen tulajdonságokra utalnak a különböző állformák!

Egyenes vonalú, inkább befele hajló áll a nőiesség szimbóluma. A legtöbb nőnek ilyen szépen ívelt, kecses vonalú álla van. Akinek ilyen álla van, mély érzésekkel rendelkezik, éleslátású, de leginkább a harmadik szemével, és a szívével lát. Ha kis vágás van a finoman ívelt áll közepén, az illető egyik fő jellemző tulajdonsága a gyávaság, vagy a kapzsiság lehet.Akinek kissé hegyes álla van, egy igazán megbízható alkat. Amelyik férfinak ilyen álla van, tudhatjuk, hogy nagyon őszinte, és soha nem fogunk csalódni benne. Bár néha kissé ravasznak tűnhet, de nagyon kedves, és a lelke mélyén igazán figyelmes, és őszinte.

Akinek kis gödröcske van az álla közepén, nagyon megfontolt, határozott, mindig tudja, hogy mit akar, nem érdekli a külvilág, kitartóan halad a saját útján.

A lapos állú emberek általában ridegek, nehezen nyílnak meg, soha nem lehet tudni, hogy éppen mi járhat a fejükben.A kis, kerek áll félénkségre utal, de a riadt külső gyakran egy jóságos, nagyszívű személyiséget takar.

A hosszú, széles állú férfiak általában beképzeltek, nagyképűek, és az agresszió sem áll távol tőlük.

Hirdetés