Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Neked milyen a hüvelykujjad? Erről a meglepő dologról árulkodik!

Neked milyen a hüvelykujjad? Erről a meglepő dologról árulkodik!

Egyenesítsd ki a hüvelykujjad és nézd meg a bizonyos részek nagyságát. Hasonlítsd össze az alábbi képpel és nagyon meglepő dolgot tudhatsz meg az életed egy bizonyos pontjáról!

 

A. A hüvelykujjad felső része hosszabb, mint az alsó

Hűséges és szenvedélyes típus vagy, aki számára a szerelem szent és sérthetetlen. Ha szeretsz valakit, őrülten szereted őt, néha képes vagy akár megszállottá is válni.

A szerelem az első az életedben, minden mást a háttérbe szorítasz ilyenkor. Teljesen pánikba tudsz esni, ha nem tudsz a párod dolgiról, ha nem válaszol az üzenetekre, vagy nem veszi fel a telefont.

Ezzel egy kissé vigyáznod kell, mert ha átesel a ló másik oldalára, akár el is riaszthatod magad mellől a szerelmed!

B. A hüvelykujjad két része egyenlő hosszúságú

Szeretsz mindent előre megtervezni a kapcsolatodban, nem szereted a váratlan, spontán dolgokat. Szereted a nyugalmat és ha valami váratlan fordulatot vesz, minden ok nélkül elkezdesz aggódni.

Elemezned kellene az érzéseidet és meg kellene próbálnod elengedni magad, mert kissé görcsös vagy.

Bízz mindent a jelenre és ha a párod egyik percről a másikra romantikázni vágyik veled, ne keress kifogásokat, hogy most ezt kell csinálnod, vagy más dolgod van, halasszátok el későbbre.

Ha nem figyelsz erre megölheted a kapcsolatodban a romantikát és a szenvedélyt.

C. A hüvelykujjad felső része kisebb, mint az alsó

Nem sieted el a döntéseket és szereted száz százalékban biztonságban érezni magad és az érzéseid.Ha valami nem eszerint történik, idegessé válsz.

Mindenképp olyan párra van szükséged, aki egy végtelen türelmes ember és segít téged kiegészíteni abban, amiben szükséged van rá.

Szerző: tudasfaja.com

 

loading...